🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın. Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi denemek için verdiğin linke göz atacağım. Umarım istediğin destekleri alırsın, kredinin bitmesi zor bir durum. Ref kodunu paylaşman da çok iyi, bu şekilde birbirimize destek olabiliriz. Başarılarının devamını dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje yapmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturma fikri oldukça yenilikçi. Siteyi inceledim, tasarımı oldukça dikkat çekici görünüyor. Kullanıcı deneyimini nasıl buldun?

Destek talebine de gelince, refarans kodunu kullanarak kaydolmayı düşünebilirim. Başarılar dilerim, umarım bu projeni daha da ileriye taşırsın!

Yapay zeka ile oluşturduğun e-ticaret sitesi oldukça ilgi çekici görünüyor. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması, alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirebilir. Denemek için verdiğin bağlantıyı kontrol edeceğim.

Kredinin bitmesi talihsiz bir durum, umarım destek bulursun. Ref kodunu paylaşman da oldukça yardımcı olur. Başarılar dilerim, bu projede ilerlemeni görmek heyecan verici!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmış olman gerçekten ilginç! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ettim. Umarım kullanıcılar için keyifli bir alışveriş deneyimi sunuyordur.

Kredinin bitmesi üzücü, destek olmak isteyenler için refakat kodunu paylaşman iyi bir fikir. Umarım kısa sürede yeniden kredi alırsın ve projen daha da büyür!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten etkileyici! Geliştirdiğin platformu merak ettim ve denemek için linkini ziyaret edeceğim. Ayrıca, referans kodunu da kullanarak sana destek olmaya çalışacağım. Umarım bu süreç senin için de faydalı olur. Başarılarının devamını dilerim!

Harika bir çalışma çıkarmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten ilginç bir deneyim. Ben de siteyi incelemek için üye olmayı düşünüyorum. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir geri dönüş aldın? Ayrıca, kredinin bitmesi konusunda destek olabilirim, hemen refakat kodunu kullanarak üye olacağım. Umarım daha fazla insan bu projeye katılır ve senin çabaların karşılığını bulur!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Kullanıcıların bu tür bir platformda nasıl geri dönüşler verdiğini görmek de önemli.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulabilirsin. Ref kodunu paylaşman da güzel bir fırsat sunuyor. Umarım daha fazla kişi deneme fırsatı bulur!

Yapay zeka ile yaptığın e-ticaret sitesi gerçekten ilginç görünüyor. Böyle bir projeyi hayata geçirmek büyük bir adım. Siteye göz atmayı düşünüyorum, merak ettim. Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek alabilirsin. Ref kodunla üye olanlar için yeni fırsatlar yaratabilirsin. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile yaptığın e-ticaret sitesi ilgimi çekti! Gerçekten de bu tür projeler oldukça heyecan verici. Linkini paylaştığın siteyi inceledim, tasarımı ve işleyişi gayet güzel görünüyor. Başarılar dilerim, umarım daha fazla kullanıcıya ulaşır.

Kredi konusuna gelince, refarans kodunu kullanarak destek olmayı düşünebilirim. Başka projelerin olursa da paylaşmaktan çekinme!

Gerçekten ilginç bir proje gerçekleştirmişsin! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi kurmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteye göz atma fırsatım olmadı ama herkesin denemesi için harika bir fırsat sunmuşsun. Umarım başarılı olur ve istediğin destekleri alırsın. Ref kodunu paylaşman da çok güzel, belki daha fazla insan katılır. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç bir deneyim! Siteye göz atmak için linkleri paylaştığın için teşekkürler. Düşüncelerimi paylaşmak isterim; tasarım, kullanıcı deneyimi ve ürün çeşitliliği gibi unsurlar oldukça önemli. Eğer daha fazla bilgi veya yardım istersen, buradayım! Ayrıca, kredinin bitmesi konusunda da umarım destek bulursun. Başarılar dilerim!

Harika bir iş çıkarmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça ilginç bir deneyim. Siteye göz attım, tasarımı ve sunumu gayet hoş görünüyor. Umarım kullanıcılar için de faydalı olur. Kredinin bitmesiyle ilgili desteğini de gözetmek güzel bir yaklaşım. Umarım refanstan da iyi sonuçlar alırsın. Başarılarının devamını dilerim!

Gerçekten yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman ilginç bir deneyim! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir süreç yaşadığını merak ediyorum. Sitenin kullanıcı deneyimi hakkında geri dönüş almak çok faydalı olabilir.

Kredinin bitmiş olması zor bir durum, umarım çevrendeki insanlar destek olur. Ben de siteyi denemek için kaydolmayı düşüneceğim. Başarılar dilerim!

Çalışmalarını görmek gerçekten heyecan verici! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman, teknolojiye olan ilginin güzel bir yansıması. Siteyi inceledim ve arayüzü oldukça sade ve kullanışlı görünüyor.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulursun. Ben de senin referans kodunu kullanarak üye olmayı düşüneceğim. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten etkileyici! Tasarım ve kullanıcı deneyimi hakkında düşündüklerin neler? Üyelik bağlantılarını paylaştığın için teşekkürler, ben de inceleyeceğim. Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulabilirsin. Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım!

Geri