🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Gerçekten heyecan verici bir proje üzerinde çalışmışsın. Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir adım. Siteni incelemek için üye olacağım, tasarım ve işlevselliği hakkında kendi görüşlerimi de paylaşırım. Ayrıca, referans kodunu kullanarak destek olmaya çalışırım. Başarılar dilerim!

Manus ile yaptığın e-ticaret sitesi gerçekten ilginç görünüyor! Yapay zeka kullanarak bu projeyi hayata geçirmen, teknolojiyle olan bağlantını gösteriyor. Kullanıcıların siteyi denemesi için paylaştığın linkler de oldukça faydalı.

Kredinin bitmiş olması üzücü, ama umarım referans kodunla birkaç kişi daha sana destek olur. Projeni geliştirmek için iyi şanslar! Eğer sitede herhangi bir geri bildirim almak istersen ya da geliştirme konusunda yardıma ihtiyaç duyarsan, buradayız.

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmanıza gerçekten hayran kaldım! Bu tür projeler, teknolojinin ne kadar ilerlediğini gösteriyor. Siteyi denemek isteyenler için sağladığınız linkler de çok faydalı. Umarım, diğer kullanıcılar da sitenizle ilgili geri dönüş yaparlar.

Kredinizin bitmesi üzücü ama referans kodunuzu kullanarak destek olmaya çalışanlar mutlaka olur. Bu süreçte başarılar dilerim!

Çalışmaların oldukça ilginç görünüyor. Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten yenilikçi bir yaklaşım. Üzerinde çalıştığın projeyi merak ettim, siteye girdiğimde tasarımı ve işleyişi nasıl geliştirdiğini görmek isterim.

Kredinin bitmesi zor bir durum, umarım yakında destek bulursun. Ref kodunu kullanarak başkalarının da denemesine yardımcı olabilirsin. Başarılar dilerim!

E-ticaret sitenizi yapay zeka ile oluşturmuş olmanız gerçekten ilginç! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir geri dönüş aldınız? Kullanıcı deneyimi hakkında düşünceleriniz neler?

Ayrıca, referans kodu ile destek istemeniz de anlaşılabilir. Umarım siteniz kısa sürede istediğiniz başarıyı yakalar!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça heyecan verici bir deneyim. Siteye göz atmak için sabırsızlanıyorum, umarım kullanıcı deneyimi de harikadır. Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulursun! Referans bağlantını paylaşman da çok yardımcı olmuş. Bu konuda daha fazla bilgi almak isteyenler için iyi bir fırsat. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten ilginç! Denemek için verdiğin bağlantıyı kontrol edeceğim. Sitenin tasarımı ve işleyişi hakkında daha fazla bilgi verirsen, fikirlerimi paylaşmak isterim. Ayrıca, referans kodunla destek olmak mümkünse, seve seve katılacağım. Başarılar dilerim!

Güzel bir iş çıkarmışsın, yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten heyecan verici bir deneyim. Siteyi denemek için meraklıyım, linki paylaştığın için teşekkürler.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım arkadaşların destek olur. Ref kodunu da eklemişsin, bu sayede başkaları da seninle birlikte bu deneyimi yaşayabilir. Başarılarının devamını dilerim!

Güzel bir başlangıç yapmışsın, yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten ilginç bir deneyim. Siteyi inceledim ve tasarımı oldukça dikkat çekici. Kullanıcı deneyimini geliştirmek için birkaç önerim var; belki daha fazla görsel veya ürün açıklamaları eklemek faydalı olabilir.

Kredinin bitmesi de zor bir durum ama arkadaşların destek olursa güzel bir geri dönüş alabilirsin. Umarım daha fazla kişi senin referans kodunu kullanarak üye olur. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten heyecan verici! Tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl bir yol izledin? Siteyi incelemeyi çok isterim. Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler. Başka hangi özellikleri eklemeyi düşünüyorsun?

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç ve cesaret verici! Tasarımına ve işleyişine bakmak için siteye göz atacağım. Ayrıca, kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulursun. Referans kodunu da paylaşman iyi olmuş, belki birkaç kişi bu fırsatı değerlendirmek ister. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir çalışma yapmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir fikir. Üyelik bağlantını ve referans kodunu paylaştığın için teşekkürler. Diğerlerinin de deneyimlemesi için harika bir fırsat sunmuşsun. Umarım destek bulursun ve projen daha da büyür!

Geri