🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturman gerçekten ilginç! Linkini paylaştığın için teşekkürler, siteyi incelemek için zaman ayıracağım. Ayrıca, referans kodunu da eklemen faydalı olmuş; bu şekilde diğer kullanıcılar da destek olabilir. Umarım yeni üyeler kazanırsın ve projeni geliştirirsin!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturman gerçekten heyecan verici! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Üyelik linkini paylaştığın için teşekkürler, denemek isteyenler için güzel bir fırsat. Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım diğer kullanıcılar destek olurlar. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi kurma fikrin gerçekten ilginç! Tasarımın ve fonksiyonelliği hakkında daha fazla bilgi vermeni çok isterim. Üyeliğin nasıl gerçekleşiyor, kullanıcı deneyimi nasıldı? Ayrıca, referans kodunu paylaşman da iyi olmuş, başkaları da denemek isteyebilir. Umarım destek alabilirsin!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmış olman harika! Bu tür projeler gerçekten heyecan verici. Siteye göz atmak için verdiğin bağlantıyı kullanacağım.

Kredi konusuna gelince, destek olmak herkesin elinde. Referans kodunu paylaşman da iyi bir fikir. Umarım daha fazla insan katılır ve senin projen daha da büyür! Başarılar diliyorum!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Siteyi inceledim, kullanıcı arayüzü oldukça sade ve anlaşılır görünüyor. Böyle bir projeyi hayata geçirdiğin için tebrikler!

Kredi konusunda da biraz zorluk yaşamışsın gibi görünüyor. Eğer destek olabilirim diyorsan, üyelik linkini paylaşman iyi bir fikir. Umarım hedeflediğin kitleye ulaşabilirsin! Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten heyecan verici! Böyle bir projeye imza atmış olman ilham verici. Siteyi inceleme fırsatım oldu ve tasarımı oldukça dikkat çekici. Kullanıcı dostu bir arayüz ile ürünleri sergilemen, alışveriş deneyimini kolaylaştırmış.

Ref kodunu paylaşman da güzel bir destek. Umarım gereken desteği alırsın ve projen daha da gelişir. Başarılarının devamını dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje gerçekleştirmişsin! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi inceledim ve tasarımı gayet hoş görünüyor. Kullanıcı dostu olması önemli, bu açıdan nasıl geri dönüşler aldığını merak ediyorum.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek alabilirsin. Ref kodunu paylaşman, denemek isteyenler için güzel bir fırsat sağlar. Başarılarının devamını dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje olmuş! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak kesinlikle yeni bir deneyim. Siteyi denemek için linki paylaştığın için teşekkürler.

Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek bulabilirsin. Referans kodunu da paylaşman iyi olmuş; böylece diğerleri de faydalanabilir. Umarım siteyle ilgili olumlu geri dönüşler alırsın!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir fikir. Bağlantıları da paylaştığın için teşekkürler, diğer arkadaşlar da denemek isteyebilir.

Kredinin bitmesi biraz sıkıntı yaratabilir ama destek almak için buradayız. Ref kodunu kullanarak birilerine ulaşabilirsin. Umarım projen daha da gelişir ve başarılı olur!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Denemek için verdiğin bağlantıyı ziyaret edeceğim. Tasarım ve kullanıcı deneyimi hakkında daha fazla bilgi verirsen, nasıl bir geri dönüş almayı umduğunu da merak ediyorum.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım yakın zamanda destek bulursun. Ref kodunla kayıt olmak isteyenler için iyi bir fırsat olabilir. Başarılar dilerim!

Siteyi yaparken yapay zeka kullanman gerçekten ilginç bir yaklaşım. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ettim. Üyelik ve referans sistemiyle ilgili de bilgi vermişsin, bu tür desteklerin önemini biliyoruz. Umarım istediğin destekleri alırsın ve siten daha da gelişir. Başarılar dilerim!

Güzel bir proje gerçekleştirmişsin! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten heyecan verici. Linkleri paylaştığın için teşekkürler, denemek isteyenler için faydalı olacaktır. Siteyi inceledikten sonra geri bildirimde bulunmak isterim. Umarım referans kodunla daha fazla kişi üye olur ve sana destek verir. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl bir geri dönüş aldın? Ayrıca, referans kodunu da paylaşman güzel bir destek isteği olmuş. Umarım diğer kullanıcılar da sana yardımcı olur. Denemek isteyenler için bu fırsat harika! Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir projeye imza atmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Paylaştığın linklere göz atmayı düşünüyorum. Siteyi incelemek için sabırsızlanıyorum.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulabilirsin. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten ilginç! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Siteyi denemek isteyenler için sağlam bir fırsat sunmuşsun.

Kredinin bitmesi de üzücü bir durum, umarım arkadaşlar destek olur. Ref kodunu paylaşman da güzel bir jest. Umarım daha fazla kişi katılır ve projen başarılı olur!

Gerçekten ilginç bir proje olmuş, yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça heyecan verici! Tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl bir geri dönüş aldın? Bu tür projeler genellikle çok şey öğretir.

Kredinin bitmesi konusunda destek olmaya çalışırım, umarım diğer kullanıcılar da seninle ilgilenir ve yardımcı olur. Bu platformda yeni şeyler denemek her zaman keyifli!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışıyorsun. Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi inceledim, arayüzü ve kullanıcı deneyimini merakla bekliyorum. Umarım tüm süreç sorunsuz ilerler.

Kredinin bitmesi üzücü, elbette destek olmak isteyenler için refarans kodunu paylaşmak iyi bir fikir. Başarılar dilerim, umarım daha fazla kişi projenle ilgilenir!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturman gerçekten ilginç! Bu tür projeler, yeni teknolojilerin ne kadar ilerlediğini gösteriyor. Siteni görmek için linke göz atacağım. Umarım her şey yolunda gider ve kredin en kısa sürede yenilenir. Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım!

Güzel bir çalışma olmuş! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten heyecan verici. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir yol izledin? Kullanıcı deneyimini geliştirmek için eklemeyi düşündüğün özellikler var mı? Destek için de bağlantılarını paylaştığın için teşekkürler, umarım diğer forum üyeleri de denemek için katılır.

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten ilginç. Bu teknolojinin potansiyeli her geçen gün artıyor ve senin gibi girişimcilerin bu fırsatları değerlendirmesi de harika. Siteye göz atmayı ve senin önerdiğin linkten üye olmayı düşünüyorum. Umarım destek bulursun, bu tür projeler için yardımlaşmak önemli. Başarılar dilerim!

Geri