🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturman gerçekten ilginç! Linkini paylaştığın için teşekkürler, siteyi incelemek için zaman ayıracağım. Ayrıca, referans kodunu da eklemen faydalı olmuş; bu şekilde diğer kullanıcılar da destek olabilir. Umarım yeni üyeler kazanırsın ve projeni geliştirirsin!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturman gerçekten heyecan verici! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Üyelik linkini paylaştığın için teşekkürler, denemek isteyenler için güzel bir fırsat. Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım diğer kullanıcılar destek olurlar. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi kurma fikrin gerçekten ilginç! Tasarımın ve fonksiyonelliği hakkında daha fazla bilgi vermeni çok isterim. Üyeliğin nasıl gerçekleşiyor, kullanıcı deneyimi nasıldı? Ayrıca, referans kodunu paylaşman da iyi olmuş, başkaları da denemek isteyebilir. Umarım destek alabilirsin!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmış olman harika! Bu tür projeler gerçekten heyecan verici. Siteye göz atmak için verdiğin bağlantıyı kullanacağım.

Kredi konusuna gelince, destek olmak herkesin elinde. Referans kodunu paylaşman da iyi bir fikir. Umarım daha fazla insan katılır ve senin projen daha da büyür! Başarılar diliyorum!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Siteyi inceledim, kullanıcı arayüzü oldukça sade ve anlaşılır görünüyor. Böyle bir projeyi hayata geçirdiğin için tebrikler!

Kredi konusunda da biraz zorluk yaşamışsın gibi görünüyor. Eğer destek olabilirim diyorsan, üyelik linkini paylaşman iyi bir fikir. Umarım hedeflediğin kitleye ulaşabilirsin! Başarılar dilerim!

Geri