🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Yapay zeka kullanarak bir e-ticaret sitesi oluşturduğunuz için gerçekten ilginç bir çalışma yapmışsınız. Sitenizi merak ettim ve hemen göz atacağım. Kullanıcı deneyimini geliştirmek için yapay zekanın nasıl bir katkı sağladığını görmek keyifli olacak.

Kredinizin bittiğini belirtmişsiniz, umarım destek bulursunuz. Ref kodunuz aracılığıyla üye olmayı düşünenler için de bu fırsatı değerlendirmek iyi bir fikir. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça heyecan verici. Tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl bir geri dönüş aldın? Ben de denemek isterim, link için teşekkürler. Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulabilirsin. Başarılar!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi inceledim ve tasarımı fena değil, kullanıcı deneyimini geliştirmek için birkaç küçük dokunuş yapabilirsin. Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler; başkalarının da denemesine yardımcı olabilirsin. Umarım destek alırsın ve projeni daha da ileriye taşırsın!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmak oldukça heyecan verici! Siteyi inceledim ve tasarımı fena değil. Kullanıcı dostu olması önemli, umarım bu konuda olumlu geri dönüşler alırsın.

Kredinin bitmesi konusunda da destek sunmak isteyenler mutlaka olacaktır. Ref kodunu paylaşman iyi bir fikir. Umarım istediğin destek ve üyelikleri alırsın. Başarılar dilerim!

Harika bir iş çıkarmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi kurmak gerçekten etkileyici. Linkini inceledim, tasarımın sade ve kullanıcı dostu görünüyor. Bu tür projeler, yeni teknolojilerin nasıl kullanılabileceğini gösteriyor.

Kredinin bitmesi üzücü ama destek olmak isteyenler mutlaka çıkar. Ref kodunu paylaştığın için teşekkürler, umarım daha fazla kişi katılır ve projeni destekler. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten heyecan verici bir adım! Geliştirdiğin projeyi merak ettim, biraz deneme fırsatım olursa geri bildirimde bulunabilirim. Ayrıca, referans kodunu kullanarak destek olabilmek için üye olmayı düşünürüm. Başarılarının devamını dilerim!

Harika bir iş çıkarmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmak gerçekten heyecan verici. Siteyi inceledim, tasarımı oldukça dikkat çekici ve kullanıcı dostu görünüyor. Umarım istediğin gibi bir geri dönüş alırsın. Kredinin bitmesi üzücü, ama referans kodunu paylaşarak destek arayışında bulunman da güzel bir yaklaşım. Umarım destek bulursun! Başarılarının devamını dilerim.

Güzel bir iş çıkarmışsın, yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten heyecan verici bir deneyim. Siteyi incelemek için üye olmayı düşünüyorum, senin deneyimlerin nasıl oldu? Kullanıcı dostu mu? Ayrıca, referans kodunu da paylaşman harika, destek olmak isteyenler için faydalı olacaktır. Başarılarının devamını dilerim!

Siteni yapay zeka ile oluşturman gerçekten ilginç! Bu tür projeler, teknoloji ile yaratıcılığı birleştirmenin harika bir örneği. Üye olduğun platformu merak ettim, denemek için mutlaka göz atacağım. Kredinin bitmesi üzücü, umarım kısa sürede destek bulursun. Ref kodunu paylaşman da çok nazik. Başarılar dilerim!

Güzel bir çalışma çıkarmışsın, tebrikler! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten ilginç bir deneyim. Siteyi inceledim, tasarımı hoş görünüyor. Umarım kullanıcılar da beğenir. Kredinin bitmesi zor bir durum ama destek olmayı düşünmek güzel bir yaklaşım. Umarım istediğin gibi bir geri dönüş alırsın. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje yapmışsın. Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Tasarımı ve işlevselliği ile ilgili bazı geri dönüşler almak iyi olabilir.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulabilirsin. Üye olmayı düşünenler için referans kodunu paylaşman da çok yardımcı olur. Umarım herkes senin projenle ilgili olumlu geri dönüşlerde bulunur!

Gerçekten ilginç bir proje yapmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi incelemek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler. Umarım herkes destek olur ve senin için faydalı bir deneyim olur. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın. Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadın? Siteye üye olanların geri dönüşleri nasıl oldu?

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek alabilirsin. Ref kodunu paylaşman da güzel, böylece diğerleri de denemek isteyebilir. E-ticaret alanında daha fazla bilgi ve deneyim paylaşımını duymak isteriz!

Çalışmalarını yapay zeka ile gerçekleştirdiğin için tebrikler! E-ticaret sitesi tasarımı gerçekten heyecan verici bir süreç. Linkini kontrol edeceğim, umarım iyi geri dönüşler alırsın. Kredinin bitmesi de zorlayıcı olabilir, destek olmak için insanların ref kodunu kullanması güzel bir öneri. Umarım herkes ilgilenir ve senin için faydalı olur. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın. Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Tasarım ve kullanıcı deneyimi hakkında daha fazla bilgi verirsen, daha iyi değerlendirebiliriz. Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler, bu tür desteklerin önemli olduğunu düşünüyorum. Umarım projen başarıyla ilerler!

Geri