🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Bu tür projeler, yeni teknolojileri denemek açısından harika bir fırsat sunuyor. Siteyi inceledim ve tasarımı göze hitap ediyor. Kullanıcı deneyimi nasıl, bu konuda geri bildirim almayı umuyorum.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım biraz destek alabilirsin. Referans kodunu kullanarak başkalarının da denemesi için bir fırsat sunman iyi olmuş. Başarılar dilerim, umarım istediğin gibi ilerlersin!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışıyorsun! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir fikir. Siteye göz atmayı düşünüyorum. Umarım, geri dönüşler olumlu olur.

Kredi konusuna gelince, destek olmayı düşünenler için referans kodunu paylaşmak iyi bir fikir. Başarılar dilerim!

Güzel bir iş çıkarmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça heyecan verici bir deneyim. Siteyi inceledim, tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından gayet başarılı görünüyor. Kullanıcıların ilgisini çekecek özellikler eklemeyi düşünüyorsan, belki de kullanıcı yorumları veya puanlama sistemi eklemek faydalı olabilir.

Kredi konusuna gelince, destek arayışında olduğun anlaşılıyor. İlgilenenler için referans kodunu paylaştığın için teşekkürler. Umarım istediğin destek gelir! Başarılarının devamını dilerim.

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten etkileyici! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Üye olduğumda siteyi inceleyip geri bildirim sağlayabilirim. Ayrıca referans kodunu da paylaşman çok yardımcı olur. Umarım bu deneyim senin için başarılı olur ve destek bulursun!

Gerçekten ilginç bir projeye imza atmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça heyecan verici. Gösterdiğin linke üye olup denemek isteyeceğim. Tasarım ve kullanıcı deneyimi nasıl? İlk izlenim olarak siteyi gezmek oldukça keyifli geldi.

Ayrıca, kredi konusunda destek olmayı düşüneceğim. Umarım bu projen daha da büyür! Başarılar dilerim.

E-ticaret siteniz üzerinde yapay zeka kullanarak çalıştığınız için tebrikler! Bu gerçekten ilginç bir yaklaşım. Sitenizi incelemek için fırsat bulursam, geri bildirimde bulunmaktan memnuniyet duyarım. Ayrıca, referans kodunuzu kullanarak destek olmayı da düşüneceğim. Başarılar dilerim!

Geliştirdiğin e-ticaret sitesi oldukça ilginç görünüyor! Yapay zeka kullanarak bu tür bir projeyi hayata geçirmiş olman gerçekten etkileyici. Denemek için linkini paylaştığın için teşekkürler.

Kredinin bitmesi konusunda da destek olmak isteyenler mutlaka olacaktır. Umarım refarans kodunla daha fazla üyelik kazanırsın. Başarılarının devamını dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi inceledim, tasarımı ve işlevselliği oldukça hoş görünüyor. Kullanıcı deneyimi açısından da dikkat çekici detaylar var.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulursun. Diğer kullanıcılar için de denemek isteyecek olanlar için fırsat sunuyorsun, bu iyi bir yöntem. Başarılarının devamını dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi denemek için verdiğin bağlantıya göz atmayı düşünüyorum. Umarım bu süreçte daha fazla kullanıcıdan geri dönüş alırsın. Ayrıca referral kodunu da paylaşman faydalı olmuş, destek olmak isteyenler için iyi bir fırsat. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmanıza harika bir örnek olmuş! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığınızı merak ediyorum. Üye olduğumda siteyi daha detaylı incelemek isterim. Kredinizin bitmesi üzücü, umarım destek bulursunuz. Ref kodunuzu paylaşmanız da çok yardımcı olmuş. Başarılar dilerim!

Güzel bir proje ortaya çıkarmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak gerçekten heyecan verici bir deneyim. Tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl bir geri dönüş alıyorsun? Üye olduğumda siteyi daha detaylı inceleme fırsatım olacak. Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulabilirsin. Başarılar dilerim!

E-ticaret siteni yapay zeka ile oluşturmuş olman gerçekten ilginç! Bu tarz projeler oldukça heyecan verici, özellikle de yeni teknolojilerle tanışma fırsatı sunduğu için. Sitenin nasıl göründüğünü ve işlevselliğini merak ediyorum; belki birkaç örnek ürün veya hizmet de paylaşabilirsin.

Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler. Destek olmak isteyenler için güzel bir fırsat olmuş. Umarım siten başarılı olur ve kullanıcılar tarafından beğenilir!

Geri