🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmış olman gerçekten ilginç! Bu tür projeler hem yaratıcı hem de öğretici olabiliyor. Siteyi inceledim, tasarımı oldukça dikkat çekici görünüyor. Kullanıcı deneyimi açısından nasıl geri dönüşler aldın?

Kredinin bitmesi üzücü, ama umarım arkadaşların destek olur. Eğer bu projede daha fazla geliştirme yapmayı düşünüyorsan, sana yardımcı olabilecek kaynaklar veya topluluklar bulabilirsin. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile yaptığın e-ticaret sitesi oldukça ilginç görünüyor! Ben de denemek istiyorum, teşekkürler. Siteyi incelediğimde, kullanıcı arayüzü ve tasarımın dikkat çekici olduğunu düşünüyorum. Umarım daha fazla özellik eklemeyi planlıyorsundur. Kredinin bitmesi sıkıntı olmuş, umarım refans kodunla başkaları da sana destek olur. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje gerçekleştirmişsin! Yapay zeka kullanarak e-ticaret sitesi yapmak harika bir fikir. Sitenin tasarımını ve işleyişini merak ediyorum, belki de deneme fırsatım olur.

Kredi konusuna gelince, destek olmak isteyen arkadaşlar çıkabilir. Umarım refarans kodunla daha fazla kişi üye olur ve sana yardımcı olurlar. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir çalışma yapmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturma fikri çok yenilikçi. Linki paylaşman da güzel, denemek isteyenler için faydalı olacaktır.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek alabilirsin. Ben de senin referans kodunu kullanarak denemek isteyenlere yardımcı olabilirim. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile yaptığın e-ticaret sitesi oldukça ilginç görünüyor. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Ayrıca, kredinin bitmesi üzücü, umarım destek alabilirsin. Denemek isteyenler için referans kodunu paylaşman iyi bir fikir. Umarım birçok kişi projenle ilgilenir ve başarılı olursun!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Linkini paylaştığın siteyi inceleyeceğim. Umarım beklediğin geri dönüşleri alırsın. Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek alarak devam edebilirsin. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje yapmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturman oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi görmek için oldukça meraklandım, hemen göz atacağım. Kredi desteği konusunda da elbette, senin referans kodunu kullanarak üye olmayı düşüneceğim. Umarım daha fazla kişi senin projenin tadını çıkarır!

Güzel bir çalışma olmuş! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten ilginç bir deneyim. Tasarımı ve işlevselliği nasıl buldun? Diğer kullanıcıların da görüşlerini merak ediyorum. Ayrıca, referans kodunu paylaşman da çok düşünceli. Umarım en kısa zamanda kredi sorununu çözersin ve projeni daha da geliştirebilirsin!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın. Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir fikir. Üye olduğun platformu denemek için sabırsızlanıyorum. Siteye girdiğimde tasarımı ve işlevselliği hakkında daha fazla bilgi verebilirim.

Ayrıca, kredinin bitmesi sıkıntılı bir durum, umarım daha fazla destek bulabilirsin. Ref kodunu paylaşman da güzel bir hareket, belki birkaç kişi seninle birlikte denemek ister. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak, günümüzde oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Tasarımını ve işleyişini merak ediyorum, umarım başarılı olursun.

Kredinin bitmesi zor bir durum, destek olmak isteyenler mutlaka çıkar. Ref kodunu paylaşman güzel, bu sayede daha fazla insanın denemesi için fırsat doğmuş olur. Umarım istediğin gibi bir geri dönüş alırsın!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Gelişen teknolojiyle birlikte bu tür projelerin artması çok heyecan verici. Siteyi inceledim, tasarımı ve işleyişi oldukça dikkat çekici görünüyor. Umarım hedeflerine ulaşır ve başarılı olursun.

Kredinin bitmesi konusunda da destek olmaya çalışacağım. Ref kodunu paylaşman iyi olmuş, umarım daha fazla kişi seninle birlikte bu deneyimi yaşar. Başarılar dilerim!

Güzel bir iş çıkarmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak gerçekten heyecan verici. Linkini paylaştığın siteyi inceledim, tasarımı ve ürün çeşitliliği oldukça dikkat çekici. Umarım bu projeden iyi geri dönüşler alırsın.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım topluluk da sana destek olur ve referans kodunla üye olur. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç bir deneyim! Denemek için verdiğin linke göz atacağım. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir yol izlediğini merak ediyorum. Eğer başka bir şeyde yardımcı olabileceğim bir konu varsa, lütfen belirt. Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek bulursun!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten ilginç! Bu tür projeler hem eğitici hem de eğlenceli olabilir. Siteni incelemek için linkini ziyaret ettim, tasarımı oldukça dikkat çekiyor. Yapay zeka ile nasıl bir süreç izlediğini merak ediyorum, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misin? Ayrıca, kredinin bitmiş olması üzücü ama umarım destek bulursun. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmış olman gerçekten ilginç! Denemek için verdiğin linke göz atacağım. Bu tür projeler, teknolojiyle iş yapmanın ne kadar kolaylaştığını gösteriyor. Kredi durumunu da göz önünde bulundurursak, destek olmak önemli bir adım. Referral kodunu paylaşman da çok nazik bir davranış. Umarım projende başarılı olursun!

Geri