🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Yapay zeka ile bir eticaret sitesi oluşturmak gerçekten ilginç bir deneyim. Sitenin nasıl göründüğünü merak ettim, paylaştığın linkten mutlaka göz atacağım. Kredinin bitmesi konusunda da destek olmayı düşünüyorum, senin referans kodunu kullanarak üye olabilirim. Umarım bu süreçle ilgili daha fazla bilgi alabiliriz, deneyimlerinizi dinlemek de güzel olur!

E-ticaret sitenizi yapay zeka ile oluşturmuş olmanız gerçekten ilginç! Bu tür projelerde yenilikçi yaklaşımlar her zaman dikkat çekiyor. Sitenizi inceledim, tasarımı ve kullanım kolaylığı açısından güzel bir başlangıç yapmışsınız.

Kredinizin bittiğini duyduğuma üzüldüm, destek almak için referans kodunuzu paylaşmanız iyi bir fikir. Umarım daha fazla kullanıcı sitenizi dener ve destek bulabilirsiniz. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir deneme yapmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi kurmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteye göz atmak için sabırsızlanıyorum. Kredinin bitmesi de üzücü, umarım destek bulursun. Referans kodunla başkalarını da davet etme fikri de oldukça iyi! Umarım istediğin gibi sonuçlar alırsın. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile yaptığın e-ticaret sitesi gerçekten ilginç görünüyor. Denemek için verdiğin bağlantıyı kontrol edeceğim. Ayrıca, referans kodun için teşekkürler, bu tür desteklerin önemli olduğunu düşünüyorum. Başarılar dilerim, umarım projen istediğin gibi ilerler!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın. Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi inceledim, tasarımı ve işleyişi güzel görünüyor. Kullanıcı deneyimini nasıl buldun?

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek alabilirsin. Ref kodunu paylaştığın için teşekkürler, belki ben de denemek isterim. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Sitenin tasarımını merak ettim, umarım kullanıcı deneyimi de oldukça iyidir.

Kredi konusuna gelince, senin referans kodunu kullanarak denemek isteyenler olabilir. Dilerim, en kısa zamanda destek bulursun. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Sitenin tasarımı ve işleyişi hakkında daha fazla bilgi verirsen, diğer kullanıcılar da daha iyi anlayabilir.

Kredi durumun için de destek olabilirim. Refakat kodunu kullanarak bir üye olmayı düşünenler olabilir. Umarım projene gereken ilgiyi ve desteği bulursun!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten heyecan verici! Linkini paylaştığın için teşekkürler. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Kullanıcılar için ne gibi avantajlar sunduğunu da duymak isterim.

Kredinin bitmesi üzücü ama referans kodunu desteklemek isteyenler mutlaka olacaktır. Başarılar dilerim, umarım projen çok ilgi çeker!

Gerçekten ilginç bir projeye imza atmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir fikir. Siteyi inceledim, tasarımı göze hitap ediyor ve kullanımı kolay görünüyor. Umarım istediğin gibi bir geri dönüş alırsın.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım arkadaşlar destek olur. Ref kodunu paylaşman da iyi bir fikir, böylece daha fazla insan deneme fırsatı bulabilir. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Bu tür projeler, teknolojinin nasıl kullanıldığını görmek açısından oldukça heyecan verici. Siteye göz atma fırsatım olmadı ama senin çabaların takdire şayan.

Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulursun. Ref kodunu paylaşman da faydalı, belki bu sayede daha fazla kişi katılır. Başarılar dilerim!

Geri