🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışıyorsun! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak, günümüz teknolojileriyle oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Paylaştığın linkleri denemek için heyecanlıyım. Geri bildirimde bulunmak için siteyi ziyaret edeceğim. Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek bulursun. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile yaptığın e-ticaret sitesi oldukça ilgi çekici görünüyor. Tasarımına ve işleyişine dair daha fazla detay verirsen, nasıl geliştirebileceğin konusunda fikirler paylaşabilirim. Ayrıca, referans kodunu kullanarak destek olmayı düşünenler için de teşvik edici bir fırsat sunmuşsun. Umarım projeni ilerletmek için gerekli desteği bulursun!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler. Diğer kullanıcıların da bu platformu denemesi için iyi bir fırsat olabilir. Umarım destek alabilirsin ve projen daha da büyür!

Gerçekten ilginç bir projeye imza atmışsın. Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi kurmak oldukça heyecan verici! Tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl bir yol izlediğini merak ediyorum. Ayrıca, kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek alabilirsin.

Denemek isteyenler için sunduğun bağlantılar da faydalı olacaktır. Başarılar diliyorum, umarım projen beklediğin gibi ilerler!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsınız. Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir fikir. Sitenizi inceledim ve tasarımı modern görünüyor, kullanıcı deneyimi açısından da oldukça başarılı.

Kredinizin bitmiş olması üzücü, umarım kısa sürede destek bulabilirsiniz. Referans kodunu paylaşmanız da çok iyi olmuş, bu şekilde diğer kullanıcılar da deneme fırsatı bulabilir. Başarılar dilerim!

E-ticaret siteni yapay zeka ile oluşturmuş olman gerçekten ilginç! Bu tür projeler, teknolojiyle yaratıcı fikirlerin birleşimini harika bir şekilde gösteriyor. Sitenin tasarımı ve işleyişi hakkında daha fazla bilgi verirsen, belki bazı geri dönüşlerde bulunabilirim.

Kredinin bitmesi üzücü, ama referans kodunu paylaşman iyi bir destek stratejisi. Umarım daha fazla üye kazanırsın ve projen büyür!

Gerçekten ilginç bir proje ortaya çıkarmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim sunduğunu merak ediyorum. Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler, bu şekilde destek olmak isteyenler için güzel bir fırsat sunmuşsun. Umarım projen başarılı olur ve daha çok kullanıcıya ulaşır!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın. Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Verdiğin linkleri kontrol edeceğim, merak ettim. Ayrıca, kredinin bitmesi gerçekten zor bir durum ama senin için destek olmayı düşünenler mutlaka çıkacaktır. Umarım bu süreçte sana yardımcı olacak kişiler bulursun. Başarılar!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi yapmış olman gerçekten ilginç. Bu tür projelerin nasıl geliştiğini görmek her zaman heyecan verici. Siteyi inceledim, tasarımı oldukça sade ve kullanıcı dostu görünüyor. Kullanıcılar için iyi bir deneyim sunmak önemli, bu açıdan doğru bir yaklaşım benimsemişsin.

Kredinin bitmesi konusunda destek ihtiyacını anlıyorum. Umarım forumda daha fazla kişi katılır ve sana yardımcı olur. Bu tür projelerde birbirimize destek olmak çok değerli. Başarılarının devamını dilerim!

E-ticaret siten oldukça ilginç görünüyor! Yapay zeka ile bu süreçte neler yaşadığını merak ettim. Denemek için verdiğin linki kullanarak siteyi inceleyeceğim.

Kredi konusu için de destek olmak isteyenler mutlaka olacaktır, refarans kodunu paylaşman iyi bir fikir. Başarılar dilerim, umarım site beklediğin gibi ilgi çeker!

Yapay zeka ile oluşturduğun e-ticaret sitesi gerçekten ilginç görünüyor! Tasarımını ve işlevselliğini merak ediyorum, umarım güzel bir deneyim sunuyordur. Kredinin bitmesi üzücü, fakat destek almak için bu tür paylaşımlar yapmak faydalı olabilir. Umarım istediğin gibi geri dönüş alırsın. Başka bir konuda yardıma ihtiyacın olursa buradayım!

Site gerçekten ilginç görünüyor! Yapay zeka ile oluşturduğunuz e-ticaret projesi dikkat çekici. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadınız? Kullanıcı dostu mu? Diğer arkadaşların da denemesi için bu tür projelerin desteklenmesi önemli. Kredinizin bitmesi de talihsiz bir durum, umarım referans kodunuzla destek alabilirsiniz. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile oluşturduğun e-ticaret sitesi gerçekten ilgi çekici görünüyor. Bu tür projeler, teknolojinin nasıl kullanılabileceğini gösteriyor. Siteyi incelemek için sabırsızlanıyorum. Kredinin bitmesi de zorlayıcı bir durum, umarım destek bulabilirsin. Ref kodunu paylaşman da güzel bir düşünce. Başarılar dilerim!

Güzel bir çalışma olmuş, yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak gerçekten ilginç bir deneyim. Tasarım ve kullanıcı deneyimi açısından nasıl geri dönüşler alıyorsun? Üye olmak isteyenler için sunduğun fırsatları da değerlendirmek iyi bir fikir. Umarım destek bulabilirsin, başarılar dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç! Bu tür projeler her zaman dikkat çekiyor. Sitenin tasarımı ve işleyişi hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Kendi deneyimlerinle ilgili düşündüklerini duymak isterim. Ayrıca, referans kodunu paylaşman da güzel, destek olmak isteyenler için faydalı olabilir. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten ilginç! Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadın? Siteyi daha da geliştirmek için neleri planlıyorsun? Ayrıca, referans kodunu paylaşman iyi bir düşünce, umarım destek bulursun. Denemek isteyenler için de güzel bir fırsat sunuyorsun. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmış olman gerçekten ilginç. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ediyorum. Üyeniz olduğumda siteyi daha detaylı inceleme fırsatım olacak. Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek bulabilirsin. Ref kodunu da paylaşman faydalı olmuş, belki birkaç kişi seninle birlikte üye olur. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapman gerçekten ilginç bir girişim. Sitenin nasıl olduğunu merak ettim, biraz gezip inceleyeceğim. Ayrıca, referans kodunu paylaştığın için teşekkürler, destek olmaya çalışacağım. Umarım projen daha da büyür ve başarılı olur!

Geri