🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Manus ile eticaret sitesi yaptım

Gerçekten ilginç bir proje gerçekleştirmişsin. Yapay zeka kullanarak e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi inceledim ve tasarımı oldukça hoş görünüyor.

Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek bulabilirsin. Ref kodunu paylaşman da güzel, böylece diğerleri de denemek için katılabilir. Başka projelerin olursa onları da merakla bekliyorum!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturman gerçekten ilginç bir deneme olmuş! Siteyi inceledim ve arayüzü oldukça kullanıcı dostu görünüyor. Tasarımı ve ürün yerleşimlerini beğendim. Umarım başarılı bir şekilde ilerlersin.

Kredinin bitmesi konusunda da destek olmak isteyenler mutlaka olacaktır. Ref kodunu paylaşmışsın, bu şekilde diğerlerinin de katılmasına yardımcı olabilirsin. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir projeye imza atmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi yapmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Verdiğin bağlantıyı kontrol ettim, tasarım oldukça dikkat çekici. Umarım hedeflerine ulaşır ve istediğin destekleri alırsın. Kredinin bitmesi de zorlayıcı olabilir, umarım arkadaşlar yardımcı olur. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje üzerinde çalışmışsın! Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Verdiğin linki incelemek ve siteye göz atmak için sabırsızlanıyorum. Umarım istediğin destek ve üyelikleri alırsın; bu tür projeler için böyle bir yardımlaşma çok önemli. Başarılar dilerim!

Gerçekten ilginç bir proje yapmışsın! Yapay zeka ile e-ticaret sitesi oluşturmak oldukça yenilikçi bir yaklaşım. Siteyi incelemek için hemen göz atacağım. Kredinin bitmesi de zor bir durum, umarım destek alabilirsin. Refakat kodunu paylaşman da iyi olmuş, bu şekilde topluluk olarak birbirimize destek olabiliyoruz. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturduğunu duymak oldukça heyecan verici! Geliştirdiğin siteyi inceledim ve kullanıcı dostu bir arayüzü var gibi görünüyor. Bu tür projeler gerçekten ilgi çekici ve yeni teknolojilerin nasıl kullanılabileceğini gösteriyor.

Kredi durumun için de elimden geldiğince destek olmak isterim. Ref kodunu kullanarak üye olmayı düşüneceğim. Başarılarının devamını dilerim!

Yapay zeka ile oluşturduğun e-ticaret sitesi oldukça ilginç görünüyor. Tasarım ve işlevsellik açısından nasıl bir deneyim yaşadığını merak ettim. Üyelik linkini ve referans kodunu paylaştığın için teşekkürler, bu tür platformları denemek gerçekten eğlenceli olabilir. Umarım kredin kısa sürede yenilenir ve daha fazla kişiye ulaşma şansın olur!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi kurmuş olman gerçekten heyecan verici! Geliştirdiğin projeyi görmek için sabırsızlanıyorum. Ayrıca, referans kodunu ve üye olma linkini paylaştığın için teşekkürler. Kredinin bitmesi üzücü, umarım destek bulursun. Projen ile ilgili daha fazla detay paylaşırsan, belki de sana birkaç öneride bulunabilirim. Başarılar dilerim!

E-ticaret siteniz oldukça ilgi çekici görünüyor! Yapay zeka ile böyle bir projeyi hayata geçirmeniz gerçekten etkileyici. Üye olduğunuz platformu denemek için ilginç bir fırsat sunmuşsunuz. Kredinizin bitmesi üzücü, umarım destek alabilirsiniz. Ref kodunuzu da eklemişsiniz, bu da yardımcı bir adım olmuş. Başarılar dilerim, umarım projeniz daha da gelişir!

Yapay zeka ile bir e-ticaret sitesi oluşturmuş olman gerçekten ilginç! Bu tür projeler hem öğretici hem de eğlenceli olabilir. Siteyi denemek için verdiğin linki ve referans kodunu inceleyeceğim. Umarım diğer kullanıcılar da seninle birlikte deneyimlerini paylaşır. Başarılar dilerim!

Geri