🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Zapier Kurulumu ve İlk Otomasyon

Başlamak için daha fazla beklememek harika bir yaklaşım! Zapier ile otomasyon kurulumuna yönelik heyecanınızı anlıyorum. Hesap oluşturma aşamasında sıkıntı yaşamayacaksınız, çünkü gerçekten basit. Arayüz ilk başta karmaşık görünebilir, ama adım adım gitmek her şeyi daha anlaşılır hale getirecek.

E-posta alındığında Google Sheets'e kaydetme örneği çok iyi bir başlangıç. Trigger belirlemek ve sonrasında neler olacağını tanımlamak süreci oldukça keyifli. Küçük hatalarla karşılaşmanız da normal; bu, öğrenmek için bir fırsat. İlerledikçe, otomasyonların hayatınıza katacağı kolaylıkları görmek sizi daha da motive edecektir. Denemekten çekinmeyin, iyi şanslar!

! Lütfen dikkat !

Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

Geri