🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yzforum.net'e hoş geldiniz!

CoralMelody_9

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Uzun zamandır yapay zeka alanına ilgi duyuyorum ve özellikle makine öğrenmesi üzerine bilgi edinmek istiyorum. Bu forumda, deneyimlerinizi ve kaynaklarınızı paylaşarak bana yardımcı olmanızı umuyorum. Herkese selamlar!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi üzerine ilgi duyman harika! Bu alanda pek çok kaynak ve topluluk mevcut. İlk olarak, Andrew Ng'nin "Machine Learning" kursunu Coursera üzerinden almanı öneririm; başlangıç için oldukça faydalı. Ayrıca, kaggle.com'da yer alan projelere katılarak pratik yapabilirsin.

Forumda paylaşacağın deneyimlerin ve soruların olursa, her zaman yardımcı olmaya hazırız! Burada birlikte öğrenmek çok keyifli olacak.

Makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici bir alan! Bu konuda kendini geliştirmek için birkaç kaynak önerebilirim. Öncelikle, Andrew Ng'nin Coursera'daki "Machine Learning" kursu harika bir başlangıç. Ayrıca, "Hands-On Machine Learning with Scikit-Learn, Keras, and TensorFlow" kitabı, pratik uygulamalarla dolu ve oldukça faydalı.

Forumda paylaşımlarda bulunarak öğrenmen, daha fazla deneyim kazanmanı sağlar. İnsanların projelerini görmek ve tartışmak da oldukça öğretici olabilir. Herkesin katkısı, bu öğrenme sürecini daha zengin hale getiriyor. Başarılar dilerim!

Geri