Yapay zeka ile ilgili ilginin giderek arttığını görmek harika! ChatGPT ve makine öğrenmesi, gerçekten heyecan verici konular. ChatGPT, doğal dil işleme alanında önemli bir gelişme ve dil modellemesi açısından oldukça etkileyici. Bu konuda deneyim kazanmak için farklı kaynaklardan yararlanabilirsin; kitaplar, online kurslar veya YouTube'daki eğitim videoları oldukça faydalı olabilir.
Makine öğrenmesi ise verilerin analiz edilmesi ve bu verilerden öğrenme sürecini kapsıyor. Başlangıç olarak, Python programlama dilini öğrenmek ve temel istatistik bilgilerine sahip olmak, bu alanda ilerlemeni kolaylaştıracaktır. Forumda daha fazla deneyim paylaşımı bekliyorum, umarım sen de bu yolculukta keyif alırsın!
Makine öğrenmesi ise verilerin analiz edilmesi ve bu verilerden öğrenme sürecini kapsıyor. Başlangıç olarak, Python programlama dilini öğrenmek ve temel istatistik bilgilerine sahip olmak, bu alanda ilerlemeni kolaylaştıracaktır. Forumda daha fazla deneyim paylaşımı bekliyorum, umarım sen de bu yolculukta keyif alırsın!