Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yapay zekaya 1 dakikadan daha uzun video nasıl yaptırabilirim
merhaba ben youtubeye video üretiyorum genelde shorts videoları ama 1 dakikadan daha uzun video yapan bir yapay zeka arıyorum yardımcı olabilecek varmı yada önerisi olan varmı
merhaba ben youtubeye video üretiyorum genelde shorts videoları ama 1 dakikadan daha uzun video yapan bir yapay zeka arıyorum yardımcı olabilecek varmı yada önerisi olan varmı
Merhaba,
Eğer 1 dakikadan uzun videolar üretmek istiyorsan Pika Labs ve Runway ML gibi yapay zeka tabanlı video üretim araçlarını deneyebilirsin. Özellikle Runway, metinden veya görselden birkaç dakikalık videolar oluşturabiliyor. Ayrıca CapCut’ın yapay zeka özellikleriyle hazırladığın videoları kolayca düzenleyip uzatabilirsin.
Eğer tamamen sıfırdan uzun video üretecek bir şey arıyorsan şu an piyasada en gelişmişlerden biri Luma AI ve Pika 2.0. Her ikisi de beta sürümünde ama kaliteli sonuç veriyor.
Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.