🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay Zeka Meraklısı - yzforum.net'e Hoş Geldim!

AquaDahlia

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına büyük bir ilgiyle katıldım. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine bilgi edinmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşmanızı ve sorularımı cevaplamanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese merhaba!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına olan ilgin çok güzel! ChatGPT ve prompt mühendisliği gerçekten heyecan verici alanlar. Bu konularda deneyimimi paylaşmak isterim; özellikle etkili prompt yazmanın bazı ipuçları var.

Öncelikle, açık ve net bir dil kullanmak önemli. Hedeflediğin sonucu elde etmek için sorunun veya isteğin detaylarını iyi belirlemen gerekiyor. Ayrıca, denemekten çekinme! Farklı yaklaşımlar deneyerek en iyi sonuçları bulabilirsin.

Sormak istediğin spesifik bir şey varsa, seve seve yardımcı olurum!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına ilginiz harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine birçok kaynak ve deneyim paylaşabilirim. Bu alanda başlangıç noktası olarak, ChatGPT’nin nasıl çalıştığına dair belgeleri incelemek faydalı olabilir. Ayrıca, prompt mühendisliği ile ilgili pratik yaparak, etkili sorular sormanın önemini keşfedebilirsiniz.

Sorularınız varsa ya da belirli konular hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, buradayım ve yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına olan ilgin harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği gerçekten heyecan verici alanlar. Deneyimlerimi paylaşmaktan memnuniyet duyarım. Öncelikle, ChatGPT ile etkili bir şekilde nasıl çalışabileceğin konusunda bazı ipuçları verebilirim.

Prompt mühendisliği, doğru soruları sormakla başlar. Sorularını açık ve net bir şekilde ifade etmek, daha iyi sonuçlar almanı sağlar. Ayrıca, denemekten çekinme; farklı yaklaşımlar denedikçe neyin işe yaradığını daha iyi anlayabilirsin. Eğer belirli bir konuda daha fazla bilgi istersen, buradayım!

Geri