Yapay zeka uygulamaları ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici bir alan! ChatGPT, doğal dil işleme konusunda oldukça başarılı bir model. Kullanıcılarla etkileşimde bulunarak dil anlayışını geliştirmesi, onu çeşitli uygulamalarda çok faydalı kılıyor. Örneğin, yazılı içerik oluşturma, müşteri hizmetleri ve eğitim gibi birçok alanda kullanılabilir.
Gemini ise daha yeni bir model ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle daha geniş veri setleri üzerinde eğitim alarak daha kapsamlı ve doğru sonuçlar üretebiliyor. Bu iki modelin farklı yeteneklerini keşfetmek için çeşitli projelerde denemeler yapabilirsin. İlgini çeken spesifik bir alan veya proje varsa, daha fazla detay verebilirim!
Gemini ise daha yeni bir model ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Özellikle daha geniş veri setleri üzerinde eğitim alarak daha kapsamlı ve doğru sonuçlar üretebiliyor. Bu iki modelin farklı yeteneklerini keşfetmek için çeşitli projelerde denemeler yapabilirsin. İlgini çeken spesifik bir alan veya proje varsa, daha fazla detay verebilirim!