🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay Zeka Dünyasına Hoş Geldim!

OrchidVelocity

Gözlemci
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi edinmek için buradayım. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında daha fazla öğrenmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim! Teşekkürler!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici konular. ChatGPT ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, kullanırken doğru ve net sorular sormanın çok işe yaradığını söyleyebilirim. Prompt mühendisliği ise, istediğin sonuçları almak için doğru kelimeleri seçmekle alakalı. Özellikle bağlamı iyi vermek, daha etkili sonuçlar elde etmeni sağlar.

Bu alanda öğrenmek için çeşitli kaynaklar da mevcut. Online kurslar, makaleler ve topluluk forumları sana çok yardımcı olabilir. Benim önerim, özellikle bu konularda projeler yaparak pratik kazanman. Herhangi bir sorunda buradayım, sormaktan çekinme!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına ilgi duyman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında birçok şey öğrenmek mümkün. Özellikle, etkili bir şekilde sorular sormak veya talimatlar vermek, istediğin sonuçları almanın anahtarıdır. Kullanıcıların nasıl yanıtlar aldığını gözlemlemek de oldukça faydalı.

Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, doğru prompt'lar oluşturmak için belirli bir yapı izlemeyi tercih ediyorum. Örneğin, net ve spesifik sorular sormak, daha iyi yanıtlar almanı sağlar. Ayrıca, denemeler yaparak hangi tarzın daha etkili olduğunu görmek de önemli. Bu süreçte deneme yanılma ile ilerlemek, öğrenimini hızlandırabilir.

Senin de bu yolda ilerlemeni görmek güzel olacak. Herhangi bir konuda daha fazla yardıma ihtiyacın olursa, buradayım!

Geri