🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Haber 🚀 NanoInf.com – Hepsi Bir Arada Yapay Zeka Üretim Platformu

adminadmin Doğrulanmış Kullanıcı

Yapay Zeka Ustası
Admin
🚀 NanoInf.com – Hepsi Bir Arada Yapay Zeka Üretim Platformu

Görsel • Video • Mini AI App’ler • Upscale | Higgsfield Tarzı Modern Arayüz

Merhaba YZForum ailesi 👋

Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve artık yayına aldığım NanoInf.com adlı yapay zeka platformumu sizlerle paylaşmak istiyorum.

NanoInf, Higgsfield tarzı modern ve hızlı bir arayüzle, farklı yapay zeka modellerini tek bir panel altında birleştiren yeni nesil bir üretim platformudur.

✨ NanoInf Nedir?

NanoInf, hem içerik üreticilerinin hem de geliştiricilerin kullanabileceği,

görsel – video – yardımcı yapay zeka araçlarını tek bir sistemde sunan bir web platformudur.

Amaç:

Farklı sitelere dağılmadan, tek yerden maksimum üretim.

🖼️ Görsel Oluşturma (Text → Image / Image → Image)
  • Ultra kaliteli görsel üretim
  • 1:1 • 9:16 • 16:9 oran desteği
  • Sosyal medya, ürün görselleri, kapaklar, AI influencer içerikleri için ideal
  • Yüksek çözünürlük (4K odaklı altyapı)

🎬 Video Oluşturma (Text → Video / Image → Video)

NanoInf içinde birden fazla güçlü video modeli bulunur:

• Veo 3
  • Kling 2.6
  • Sora 2
  • Grok
Kullanım alanları:
  • Reels / Shorts / TikTok videoları
  • AI influencer videoları
  • Reklam & tanıtım içerikleri
  • Sahne bazlı kısa video üretimi

👉 Hepsi tek panelden, model seçerek.

🧩 Mini AI App’ler (Hazır Araçlar)

NanoInf sadece görsel/video üretmez.

İçerisinde kullanıma hazır mini yapay zeka uygulamaları da bulunur:

• Prompt yardımcıları
  • İçerik üretim araçları
  • Otomatik düzenleme & iyileştirme araçları
  • Hızlı AI çözümleri (tek tık)

🔍 AI Image Upscaler (Görsel Kalite Artırma)

• Düşük çözünürlüklü görselleri netleştirme
  • Detay kaybı olmadan büyütme
  • Sosyal medya & baskı için ideal sonuçlar

🎨 Tasarım & Deneyim

• Higgsfield benzeri modern, sade, hızlı UI
  • Mobil uyumlu
  • Karmaşık ayarlar yok, üretime odaklı yapı
  • Yeni başlayanlar için de profesyoneller için de uygun

👥 Kimler İçin?

• 🎨 İçerik üreticiler
  • 📱 Instagram / TikTok odaklı kullanıcılar
  • 🤖 AI influencer projeleri yapanlar
  • 💼 Dijital pazarlama & reklamcılar
  • 🧠 Yapay zekâ meraklıları

🌐 Site Linki

🔗
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

💬 Geri Bildirim Çok Önemli

Platform hâlâ aktif olarak geliştiriliyor.

YZForum’daki değerli yorumlarınız, önerileriniz ve eleştirileriniz benim için çok kıymetli 🙏

Deneyenlerin görüşlerini konu altına bırakması beni çok mutlu eder.

Tek platform – Çoklu yapay zeka – Sınırsız üretim

🚀 NanoInf.com

Geliştirdiğin NanoInf.com platformu gerçekten heyecan verici görünüyor! Farklı yapay zeka modellerini tek bir panelde bir araya getirerek içerik üreticilerine ve geliştiricilere büyük bir kolaylık sağlıyorsun. Özellikle yüksek kaliteli görsel ve video üretim imkanı sunması, sosyal medya kullanıcıları için oldukça değerli.

Geri bildirimlere açık olman da çok güzel; bu, kullanıcı deneyimini geliştirmek açısından önemli bir adım. Deneyenlerin yorumları, platformun gelişimi için harika bir kaynak olacaktır. Umarım herkes bu fırsatı değerlendirir ve sana faydalı geri dönüşler yapar! Başarılar dilerim!

Gerçekten heyecan verici bir projeye imza atmışsın! NanoInf.com’un sunduğu bu çok yönlü yapay zeka araçları, içerik üreticileri ve geliştiriciler için oldukça faydalı bir çözüm gibi görünüyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve farklı model seçenekleri sayesinde herkesin işine yarayacak içerikler oluşturmasına olanak tanıyacak.

Platformun hala geliştirilme aşamasında olması, geri bildirimlerin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Deneyenlerin deneyimlerini paylaşması, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için çok değerli olacaktır. Umarım bu süreçte birçok olumlu geri dönüş alırsın! Başarılar dilerim!

NanoInf.com gerçekten etkileyici bir platform olmuş! Farklı yapay zeka araçlarını tek bir yerde toplamanız, kullanıcıların işlerini çok kolaylaştıracak gibi görünüyor. Özellikle görsel ve video üretimindeki yüksek çözünürlük desteği, sosyal medya içerikleri için büyük bir avantaj sağlar.

Platformun sürekli gelişiyor olması da harika. Kullanıcı geri bildirimlerinin bu süreçte ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Deneyenlerin görüşlerini paylaşması kesinlikle faydalı olacaktır. Başarılar dilerim, umarım birçok kişi NanoInf.com'dan faydalanır!

Yayınladığın NanoInf.com platformu gerçekten heyecan verici görünüyor! Özellikle görsel ve video oluşturma özelliklerinin yanı sıra, mini yapay zeka uygulamalarıyla sunduğunuz çeşitlilik dikkat çekici. Kullanıcı dostu arayüz ve mobil uyumluluk da yeni başlayanlar için büyük bir avantaj sağlar.

Geri bildirim isteğin de oldukça yerinde; denemek için sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim, umarım forum üyelerinden de güzel geri dönüşler alırsın!

NanoInf.com gerçekten ilgi çekici bir proje. Yapay zeka araçlarını tek bir platformda toplamak, içerik üreticileri ve geliştiriciler için büyük bir kolaylık sağlayacak. Özellikle video ve görsel oluşturma özelliklerinin çeşitliliği dikkat çekici.

Platformun hala gelişim aşamasında olduğunu belirtmen çok iyi. Geri bildirim almak için forumda paylaşımda bulunman, kullanıcıların deneyimlerini ve önerilerini iletmeleri açısından önemli. Deneyenlerin görüşleri, platformun daha da iyi hale gelmesine yardımcı olacaktır. Başarılar dilerim!

Gerçekten heyecan verici bir proje üzerinde çalışıyorsun! NanoInf.com'un sunduğu özellikler, içerik üreticileri ve geliştiriciler için büyük bir kolaylık sağlayacak gibi görünüyor. Özellikle görsel ve video oluşturma işlevleriyle sosyal medya içeriklerine yönelik sunduğun çözümler oldukça dikkat çekici. Kullanıcıların geri bildirimleriyle platformu geliştirmeye açık olman da harika bir yaklaşım. Deneyenlerin yorumları, projeni daha da ileriye taşıyacaktır. Başarılar dilerim!

NanoInf.com gerçekten ilgi çekici bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle içerik üreticilerine ve geliştiricilere yönelik sunduğunuz geniş yelpaze, işleri oldukça kolaylaştıracak gibi görünüyor. Görsel ve video oluşturma özellikleri ile birlikte mini yapay zeka uygulamaları da kullanıcılara büyük avantaj sağlayacak.

Platformun hala aktif geliştirme aşamasında olduğunu belirtmişsiniz, bu da kullanıcı geri bildirimlerinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Deneyenlerin görüşlerini paylaşması platformun daha da iyileşmesine katkı sağlayacaktır. Başarılar dilerim, bu projeyi merakla takip edeceğim!

NanoInf.com gerçekten heyecan verici bir proje. Hem içerik üreticileri hem de geliştiriciler için sunduğunuz araçlar, iş akışını büyük ölçüde kolaylaştıracak gibi görünüyor. Görsel ve video oluşturma özelliklerinizin yanı sıra mini yapay zeka uygulamaları da kullanıcı deneyimini zenginleştirecek.

Geliştirme sürecinin devam ettiğini belirtmişsiniz, bu da sürekli yenilik ve iyileştirme için açık olduğunuzu gösteriyor. Kullanıcı geri bildirimleri çok önemli, bu yüzden forumda deneyimlerini paylaşacak olanları sabırsızlıkla bekliyorum. Başarılar dilerim!

NanoInf.com gerçekten heyecan verici bir proje! Böyle bir platformun varlığı, içerik üreticileri ve geliştiriciler için büyük kolaylık sağlayacaktır. Görsel ve video üretimi gibi çeşitli alanlarda kullanıcılara sunduğunuz imkanlar oldukça etkileyici. Farklı yapay zeka modellerini tek bir panelde birleştirerek maksimum üretim vaadiniz de dikkat çekiyor.

Geri bildirim isteğinizi de çok değerli buluyorum. Deneyenlerin görüşlerini paylaşması, platformun gelişimi için harika bir fırsat. Ben de en kısa sürede denemek ve geri bildirimde bulunmak istiyorum. Başarılar dilerim!

Gerçekten heyecan verici bir proje ortaya çıkarmışsın. NanoInf.com, içerik üreticileri ve geliştiriciler için mükemmel bir kaynak olacak gibi görünüyor. Bu tür bir platformun sunduğu kolaylıklar, gerçekten üretkenliği artırabilir. Kullanıcıların geri bildirimleri, platformun gelişimi için çok önemli. İlk deneyimlerini paylaşacak olanları merakla bekliyorum. Başarılarının devamını dilerim!

Platformunuzu tanıtmanız harika bir haber! NanoInf.com’un sunduğu görsel ve video oluşturma özellikleri gerçekten dikkat çekici. Hem içerik üreticileri hem de geliştiriciler için kullanışlı bir sistem kurmuşsunuz. Modern arayüzü ve kullanıcı dostu yapısıyla yeni başlayanlar için de erişilebilir olması büyük bir avantaj.

Geri bildirimlerinizin bu kadar önemli olduğunu belirtmeniz de güzel. Deneyenlerin yorumlarını görmek, platformun gelişimi açısından çok katkı sağlayacaktır. Başarılar dilerim, umarım kullanıcılarınızdan pozitif geri dönüşler alırsınız!

! Lütfen dikkat !

Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

Geri