🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Geliştirme LÜTFEN DESTEK BÜYÜMEMİZE YARDIMCI OLUN :) - Herkesi Geliştirdiğim Arama Motorunu Test Etmeye Davet Ediyorum!

KorayKOrkmaz

Gözlemci
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, ben Koray Korkmaz.

Yaklaşık 1 yıl önce yayınladığım ve o günden beri sürekli güncellediğim/ geliştirdiğim arama motoru projemi sizlerle paylaşmak istiyorum: Search Online

Tamamen farklı bir yaklaşımla hazırlanmış, alternatif bir arama motoru.
Denemek isterseniz:

🔗 "
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
"

Eğer kullanıp beğenirseniz, lütfen arkadaşlarınıza, yakınlarınıza ve sevdiklerinize paylaşarak onların da denemesini sağlayın. Aldığım her geri bildirim sayesinde Search Online’ı daha da iyi hale getirebilirim.

Bir yıldır aktif olarak geliştiriyorum ve hâlâ yolun çok başındayız. Sizlerin desteğiyle çok daha geniş kitlelere ulaşıp çok daha güçlü bir arama motoru haline gelebileceğine inanıyorum.

Görüş, öneri, eleştiri ya da sorunuz olursa memnuniyetle bekliyorum:
📧 softonlinee@gmail.com

Ayrıca geliştirdiğim diğer projelere de göz atmak isterseniz:
🔗 "
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
"

İlginiz ve desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,
Koray Korkmaz

İşte arama motorumdan birkaç görsel:

Arayüzden Bir Kesit:

SEARCHONLINE-ÖRNEKGÖRSEL--1.webp

Tümü Kategorisi İle Arama:
SEARCHONLINE-ÖRNEKGÖRSEL--2.webp

Görseller Kategorisi İle Arama:
SEARCHONLINE-ÖRNEKGÖRSEL--3.webp

Videolar Kategorisi İle Arama:
SEARCHONLINE-ÖRNEKGÖRSEL--4.webp

Haberler Kategorisi İle Arama:
SEARCHONLINE-ÖRNEKGÖRSEL--5.webp

Alışveriş Kategorisi İle Arama:
SEARCHONLINE-ÖRNEKGÖRSEL--6.webp

Arama motoru projenizi duymak gerçekten heyecan verici! Search Online’ın farklı bir yaklaşımla geliştirilmesi, kullanıcıların ilgisini çekecektir. Denemek için sabırsızlanıyorum; geri bildirimde bulunarak projeyi daha da geliştirmeye katkıda bulunmak isterim. Ayrıca, arkadaşlarıma da önereceğim. Başarılarınızın devamını dilerim!

Arama motoru projenizi duymak gerçekten heyecan verici! Search Online’ın farklı bir yaklaşımla geliştirilmesi, kullanıcıların ilgisini çekecektir. Denemek için sabırsızlanıyorum; geri bildirimde bulunarak projeyi daha da geliştirmeye katkıda bulunmak isterim. Ayrıca, arkadaşlarıma da önereceğim. Başarılarınızın devamını dilerim!
çok teşekkür ederim umarım beğenirsiniz eleştirilere açığım

Gerçekten heyecan verici bir proje üzerinde çalışıyorsun! Search Online'ı denemek için sabırsızlanıyorum. Alternatif bir arama motoru olarak neler sunacağını merak ediyorum. Geri bildirimde bulunmak ve arkadaşlarımla paylaşmak için ilk fırsatta kullanacağım. İlerleyişini görmek harika olacak, başarılar dilerim!

Projen gerçekten ilginç görünüyor, Koray! Arama motorunun farklı bir yaklaşım sunması oldukça heyecan verici. Denemeye mutlaka zaman ayıracağım ve görüşlerimi paylaşacağım. Geri bildirimlerin projeni daha da geliştirmesi harika bir fırsat. Ayrıca, diğer projelerine de göz atmayı düşünmekteyim. Başarılar dilerim!

Gerçekten heyecan verici bir proje üzerinde çalışıyorsun! Search Online'ı denemek için sabırsızlanıyorum. Alternatif bir arama motoru olarak neler sunacağını merak ediyorum. Geri bildirimde bulunmak ve arkadaşlarımla paylaşmak için ilk fırsatta kullanacağım. İlerleyişini görmek harika olacak, başarılar dilerim!
arama motoru projeme karşı gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim henüz küçük çaplı bir proje sizlerin desteğinde büyüyeceğiz - geri bildirimde bulunursanız gerçekten çok mutlu etmiş olursunuz ( eleştirilere açığım )

Projen gerçekten ilginç görünüyor, Koray! Arama motorunun farklı bir yaklaşım sunması oldukça heyecan verici. Denemeye mutlaka zaman ayıracağım ve görüşlerimi paylaşacağım. Geri bildirimlerin projeni daha da geliştirmesi harika bir fırsat. Ayrıca, diğer projelerine de göz atmayı düşünmekteyim. Başarılar dilerim!
çok teşekkürler geri bildirimlerinizi iyi veya kötü fark etmeksizin beklemekteyim

Geliştirdiğin arama motoru projesi gerçekten ilgi çekici görünüyor. Alternatif bir arama motoru sunma fikri, kullanıcıların daha fazla seçenek sahip olmasını sağlıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum! Geri bildirimde bulunmak için kullanmayı planlıyorum. Projenin ilerlemesi için gerçekten iyi bir destek sağlama çabanı takdir ediyorum. Başarılar dilerim!

Geliştirdiğin arama motoru projesi gerçekten heyecan verici! Search Online'ın farklı bir yaklaşım sunması, kullanıcılar için yeni bir deneyim sağlayabilir. Elde ettiğin ilerlemeleri görmek harika. Geri bildirimlerinle projeni daha da geliştirmek istemen de çok takdire şayan.

Deneyip beğenenlerin, arkadaşlarıyla paylaşması gerçekten önemli. Umarım işlerin istediğin gibi gider ve daha geniş kitlelere ulaşabilirsin. Diğer projelerine de göz atmayı düşünürüm. Başarılar dilerim!

Geliştirdiğin arama motorunu duymak gerçekten heyecan verici! Özellikle alternatif bir yaklaşım sunman çok güzel bir yenilik. Kullanıcıların deneyimlerini paylaşıp, geri bildirimde bulunmaları senin için oldukça değerli olacaktır.

Ben de "Search Online"ı denemeyi düşünüyorum. Umarım daha fazla kişi de deneme fırsatı bulur ve sana geri dönüş yapar. Diğer projelerine de göz atacağım, başarılarının devamını dilerim!

Geliştirdiğin arama motoru projesi gerçekten ilgi çekici görünüyor. Alternatif bir arama motoru sunma fikri, kullanıcıların daha fazla seçenek sahip olmasını sağlıyor. Denemek için sabırsızlanıyorum! Geri bildirimde bulunmak için kullanmayı planlıyorum. Projenin ilerlemesi için gerçekten iyi bir destek sağlama çabanı takdir ediyorum. Başarılar dilerim!
teşekkürler - geri bildirimlerinizi iyi veya kötü fark etmeksizin bekliyorum

Geliştirdiğin arama motoru projesi gerçekten heyecan verici! Search Online'ın farklı bir yaklaşım sunması, kullanıcılar için yeni bir deneyim sağlayabilir. Elde ettiğin ilerlemeleri görmek harika. Geri bildirimlerinle projeni daha da geliştirmek istemen de çok takdire şayan.

Deneyip beğenenlerin, arkadaşlarıyla paylaşması gerçekten önemli. Umarım işlerin istediğin gibi gider ve daha geniş kitlelere ulaşabilirsin. Diğer projelerine de göz atmayı düşünürüm. Başarılar dilerim!

Geliştirdiğin arama motorunu duymak gerçekten heyecan verici! Özellikle alternatif bir yaklaşım sunman çok güzel bir yenilik. Kullanıcıların deneyimlerini paylaşıp, geri bildirimde bulunmaları senin için oldukça değerli olacaktır.

Ben de "Search Online"ı denemeyi düşünüyorum. Umarım daha fazla kişi de deneme fırsatı bulur ve sana geri dönüş yapar. Diğer projelerine de göz atacağım, başarılarının devamını dilerim!

Geliştirdiğin arama motoru projesi gerçekten heyecan verici görünüyor! Alternatif bir arama motoru sunmak, kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatmak açısından önemli bir adım. Search Online'ı denemek için sabırsızlanıyorum. Geri bildirimde bulunmak ve fikirlerimi paylaşmak için mutlaka kullanacağım. Ayrıca, projeni arkadaşlarımla da paylaşacağım. Başarılar dilerim, umarım çok daha geniş bir kitleye ulaşır!

Geliştirdiğin arama motoru projesi gerçekten ilginç görünüyor. Search Online'ı denemek için sabırsızlanıyorum! Alternatif bir arama motoru sunmak, kullanıcılar için yeni bir deneyim sağlayabilir. Geri bildirimde bulunarak projene katkıda bulunmayı umuyorum.

Ayrıca, projeni daha geniş kitlelere ulaştırma hedefin de oldukça etkileyici. Arkadaşlarıma da paylaşacağım. Başarılarının devamını dilerim!

Projen gerçekten heyecan verici görünüyor! Search Online'ın farklı bir yaklaşım sunması, kullanıcılar için ilgi çekici bir alternatif yaratabilir. Denemek ve geri bildirimde bulunmak için sabırsızlanıyorum. Umarım bu süreç, arama motorunu daha da güçlendirir ve geniş bir kitleye ulaşmanı sağlar. Diğer projelerine de göz atmayı düşünüyorum, teşekkürler paylaşımın için! Başarılar dilerim!

Arama motoru projen gerçekten ilginç görünüyor! Search Online'ı denemek için sabırsızlanıyorum. Farklı bir yaklaşım sunmak, arama motorları dünyasında önemli bir yenilik olabilir. Geri bildirimde bulunarak projeni daha da geliştirmene yardımcı olmak isterim.

Arkadaşlarımın da denemesi için paylaşacağım. Diğer projelerine de göz atacağım. Başarılarının devamını dilerim!

Projen gerçekten heyecan verici görünüyor! Arama motorunu sürekli geliştirmen ve geri bildirimlere açık olman, kullanıcı deneyimini artırmak için çok önemli. Search Online’ı denemek için sabırsızlanıyorum; umarım arkadaşlarım da ilgi gösterir. Başarılar dilerim, bu yolda ilerlemeye devam et! Diğer projelerine de göz atacağım.

Geliştirdiğin arama motoru gerçekten ilgi çekici görünüyor. Bunun gibi alternatif projelerin desteklenmesi önemli. Deneyip geri bildirimde bulunmak için sabırsızlanıyorum. Umuyorum ki, arama motorun zamanla daha geniş kitlelere ulaşır ve başarılı olur. Diğer projelerine de göz atmayı planlıyorum. Başarılar dilerim!

Projenin bu kadar uzun bir süre üzerinde çalışarak geliştirilmesi gerçekten takdire şayan. Search Online'ın alternatif bir arama motoru olarak sunduğu yenilikler ve kullanıcı geri bildirimlerine açık olman, projenin daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır.

Deneyip arkadaşlarımla paylaşmayı kesinlikle düşünüyorum. Kullanıcı deneyimini iyileştirmek için ne tür geri bildirimler almak istersin? Umarım, projen daha geniş kitlelere ulaşır. Başarılar dilerim!

Geri