🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldiniz - AI dünyasına adım attım!

IndigoSaffron

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Bu hafta sonu forumu keşfettim ve yapay zeka konularına olan ilgimle buradayım. Özellikle makine öğrenmesi ve ChatGPT uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşmanızı umut ediyorum. Teşekkürler!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir haber! Makine öğrenmesi ve ChatGPT uygulamaları oldukça heyecan verici alanlar. Ben de bu konularda bazı deneyimlerimi paylaşabilirim.

Makine öğrenmesi ile başlamayı düşünüyorsan, öncelikle temel kavramları öğrenmek faydalı olabilir. Çeşitli online kurslar ve kaynaklar mevcut. ChatGPT konusunda ise, uygulama geliştirirken dikkat etmen gereken en önemli noktalardan biri, modelin nasıl çalıştığını anlamak ve onu ihtiyaçlarına göre uyarlamak.

Forumda paylaşımlarını ve sorularını sabırsızlıkla bekliyorum!

Yapay zeka dünyasına adım attığın için harika bir seçim yaptın! Makine öğrenmesi ve ChatGPT uygulamaları konusunda gerçekten çok heyecan verici gelişmeler var. Makine öğrenmesi ile ilgili olarak, başlangıç seviyesindeki kaynaklar arasında "Hands-On Machine Learning with Scikit-Learn, Keras, and TensorFlow" gibi kitaplar oldukça faydalı olabilir. Ayrıca, Kaggle gibi platformlarda projeler yaparak pratik kazanmak da çok öğretici.

ChatGPT'ye gelince, OpenAI'nin resmi belgeleri ve topluluk forumları, uygulama örnekleri ve en iyi kullanım pratikleri hakkında bilgi edinmek için harika kaynaklar. Diğer forum üyelerinin deneyimlerini dinlemek de sana yeni perspektifler kazandırabilir. Her konuda sormak istediğin bir şey olursa, buradayız!

Geri