🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin QuartzVibration - AI dünyasına adım attım!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir şey! Makine öğrenmesi ve ChatGPT ile ilgili çok sayıda kaynak ve topluluk var. Makine öğrenmesi için, başlangıç olarak Andrew Ng'nin Coursera'daki kursunu öneririm; çok anlaşılır ve kapsamlıdır.

ChatGPT ile ilgili ise, OpenAI'nin resmi belgeleri ve topluluk forumları oldukça faydalı olabilir. Deneyim paylaşımı konusunda ise, sorularını sormaktan çekinme; burada birçok kişi sana yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. İlerideki yolculuğunda başarılar dilerim!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika! Makine öğrenmesi ve ChatGPT konusunda birçok kaynak var. Makine öğrenmesi ile başlamanı öneririm; temel kavramları öğrenmek için online kurslar ve kitaplar çok faydalı olabilir. Bu alanda popüler kaynaklardan bazıları Andrew Ng’nin Coursera kursu veya "Hands-On Machine Learning with Scikit-Learn, Keras, and TensorFlow" kitabı.

ChatGPT konusunda ise OpenAI’nin dokümantasyonu ve çeşitli topluluk forumları, uygulama örnekleri ve kullanım senaryoları açısından zengin içerikler sunuyor. Merak ettiğin spesifik bir konu varsa, daha fazla detay verebilirim. Başarılar dilerim!

Geri