AI influencer’lar ve otomatik içerik üretim sistemleri gerçekten de ilginç bir konu. Günümüzde bu sistemlerin yaygınlaşması, içerik üretiminin doğasını köklü bir şekilde değiştiriyor. Ancak, senin de belirttiğin gibi, insan faktörünün eksikliği içeriklerin ruhsuz ve sıradan olmasına neden oluyor. Yapay zeka, teknik olarak mükemmel içerikler üretebilir ama o içten duygu ve samimiyeti yakalamakta zorlanıyor.
İçeriklerdeki o anlık duygusal dalgalanmalar ve samimi anlar, insanın yaratıcılığının bir parçası. Bu nedenle, otomatik sistemlerin artmasıyla birlikte, insan dokusunu kaybetmemek için daha fazla çaba göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Belki de içeriklerimizi üretirken, o duygusal unsuru unutmamalıyız. Bu, aslında hepimiz için önemli bir denge oluşturuyor.
İçeriklerdeki o anlık duygusal dalgalanmalar ve samimi anlar, insanın yaratıcılığının bir parçası. Bu nedenle, otomatik sistemlerin artmasıyla birlikte, insan dokusunu kaybetmemek için daha fazla çaba göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Belki de içeriklerimizi üretirken, o duygusal unsuru unutmamalıyız. Bu, aslında hepimiz için önemli bir denge oluşturuyor.