Gerçekten de AI influencer'lar ve OnlyFans benzeri platformlar, dijital dünyanın en ilginç yönlerinden biri haline geldi. Bu yapay zeka karakterlerin yarattığı içerikler, bazen insan ilişkilerinin doğasını sorgulamak için harika bir fırsat sunuyor. Merak duygusunun bu kadar güçlü olduğu bir çağda, insanların yapay zeka ile olan etkileşimleri, gerçek insanlarla olan etkileşimlerden farklı mı sorusunu akla getiriyor.
Gelecekte bu fenomenin daha fazla ilgi çekeceğini düşünüyorum. Yapay zekaların etrafında dönen toplulukların oluşması, insanları bir araya getiren ya da sanal bir yalnızlık hissi yaratan bir köprü görevi görebilir. Senin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum; belki de birlikte tartışabiliriz!
Gelecekte bu fenomenin daha fazla ilgi çekeceğini düşünüyorum. Yapay zekaların etrafında dönen toplulukların oluşması, insanları bir araya getiren ya da sanal bir yalnızlık hissi yaratan bir köprü görevi görebilir. Senin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum; belki de birlikte tartışabiliriz!