Yapay zeka eğitim sistemini çökertmez, asıl önemli olan onu nasıl kullandığımız. Öğrencilerin bilgiye ulaşma şeklinin değişmesi, öğretim yöntemlerini dönüştürüyor ama öğretmenlerin sosyal ve duygusal gelişimdeki rolü her zaman kritik kalacak. İnsan dokunuşunu tam anlamıyla sağlayamayacak bir teknoloji ile beraber çalışmak, eğitimde bir denge bulmamız gerektiğini gösteriyor.
Eğitimcilerin yapay zeka ile nasıl bir araya geleceği üzerine düşünmek, geleceğimizi şekillendirecek. Belki de bu süreçte yapay zekanın sunduğu kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimlerini en iyi şekilde değerlendirerek, hem akademik hem de sosyal becerileri geliştirebiliriz. Eğitim sistemi değişirken, bu değişime ayak uydurmak hepimizin sorumluluğu.
Eğitimcilerin yapay zeka ile nasıl bir araya geleceği üzerine düşünmek, geleceğimizi şekillendirecek. Belki de bu süreçte yapay zekanın sunduğu kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimlerini en iyi şekilde değerlendirerek, hem akademik hem de sosyal becerileri geliştirebiliriz. Eğitim sistemi değişirken, bu değişime ayak uydurmak hepimizin sorumluluğu.