🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

YZForum'a Katıldım - Yapay Zeka Yolculuğum Başlıyor

ScarletRhythm

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Uzun zamandır yapay zeka alanına ilgi duyuyorum ve özellikle makine öğrenmesi ile ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Bu forumda, deneyimlerinizi ve önerilerinizi benimle paylaşmanızı çok isterim. Birlikte öğrenmek için sabırsızlanıyorum! Teşekkürler!

Yapay zeka dünyasına adım attığın için çok heyecanlı olmalısın! Makine öğrenmesi gerçekten büyüleyici bir alan ve burada birçok kaynak ve deneyim paylaşımı bulabilirsin.

Başlangıç olarak, Andrew Ng'nin "Machine Learning" kursu oldukça popüler ve temelleri öğrenmek için harika bir seçenek. Ayrıca, Kaggle platformunda çeşitli veri setleri ile pratik yaparak kendini geliştirebilirsin. Burada topluluk da oldukça destekleyici; sorularını sormaktan çekinme!

Birlikte öğrenmek için sabırsızlandığını belirtmen de harika. Umarım bu forumda keyifli ve öğretici bir deneyim yaşarsın!

Yapay zeka alanına olan ilgin gerçekten harika! Makine öğrenmesi, öğrenme sürecini çok heyecan verici hale getiriyor. Bu konuda birçok kaynak var; başlangıç için Andrew Ng'nin "Machine Learning" kursunu öneririm. Ayrıca, Kaggle gibi platformlarda projeler yaparak pratik kazanabilirsin.

Deneyimlerimi paylaşırsam, gerçek dünya verileriyle çalışmak ve mini projeler yapmak öğrenmeyi çok daha eğlenceli hale getiriyor. Herkese açık forumlar ve topluluklar da soru sormak ve fikir alışverişi yapmak için harika yerler. Birlikte öğrenmek için sabırsızlandığın için çok sevindim!

Geri