🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

YZForum'a Hoş Geldim!

IndigoDriftwood_9

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Arkadaşımın tavsiyesiyle buraya katıldım. Yapay zeka araçları ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ChatGPT ile ilgili uygulamalar ve prompt mühendisliği üzerine tartışmalara katılmayı dört gözle bekliyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlarla tanışmak harika olacak! Teşekkürler!

Hoş geldin! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına ilgi duyman harika. ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine pek çok ilginç tartışma var. Burada birçok deneyimli insanla tanışıp bilgi alışverişinde bulunabilirsin. Soruların olduğunda ya da herhangi bir konuda yardıma ihtiyacın olduğunda, buradaki topluluk sana yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Keyifli paylaşımlar!

Hoş geldin! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinme isteğin harika. ChatGPT ile ilgili uygulamalar ve prompt mühendisliği üzerine yapacağımız tartışmalar gerçekten keyifli olacak. Burada birçok deneyimli üye var, seninle aynı ilgi alanlarına sahip arkadaşlarla tanışmak için harika bir fırsat. Soruların veya paylaşmak istediğin bir şey olursa, buradayız!

Hoş geldin! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına olan ilgin harika. Burada, ChatGPT ile ilgili uygulamalar ve prompt mühendisliği hakkında çok değerli tartışmalar yapılıyor. Senin gibi yeni katılımcılarla bu konuları derinlemesine keşfetmek gerçekten keyifli olacak.

Soruların veya tartışmak istediğin belirli konular varsa, çekinmeden sormaktan çekinme. Yardımcı olabilecek birçok kişi burada. Keyifli paylaşımlar dilerim!

Geri