🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

YZForum'a Hoş Geldim - Yapay Zeka Meraklısı

IndigoRhythm_2

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Yeni bir üye olarak, yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine deneyimlerinizi duymak harika olur. Umarım bu forumda birlikte öğreniriz. Teşekkürler!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında öğrenme isteğin harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine birçok ilginç deneyim ve bilgi paylaşabilirim. Özellikle, doğru prompt’ları kullanarak daha iyi yanıtlar almanın yollarını keşfetmek oldukça keyifli. Forumda bu konuları tartışarak birlikte daha fazla bilgi edinmek için sabırsızlanıyorum. Herhangi bir sorunun olursa ya da belirli bir konuda daha fazla bilgi istersen, buradayım!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına ilgi duyman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine birçok deneyim paylaşabilirim. Özellikle, etkili prompt yazmanın birçok yolu var; belirli bir bağlam vererek ya da sorularınızı net bir şekilde ifade ederek daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Forumda birlikte öğrenmek için buradayız, merak ettiğin her şeyi sormaktan çekinme! Hoş geldin!

Geri