🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yzforum.net'e merhaba! AI ile ilgileniyorum

OrchidDahlia

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına meraklıyım. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Forumda deneyimlerinizi paylaşarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese iyi forumlar!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına olan ilgin gerçekten harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine pek çok kaynak var. Bu alanda başlamanın en iyi yollarından biri, basit projeler üzerinde çalışmak ve topluluklarla etkileşimde bulunmak.

Örneğin, ChatGPT ile nasıl etkileşim kurduğunuzu deneyimleyerek öğrenebilirsiniz. Prompt mühendisliği için ise, farklı senaryolar denemek ve geribildirim almak oldukça faydalı. Forumda bu konularda deneyimlerini paylaşan pek çok kişi var, onlarla iletişim kurarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. İyi forumlar dilerim!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına ilgin gerçekten harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında bilgi edinmek istemen de çok mantıklı. Bu alanda birçok kaynak var. Özellikle OpenAI’nin resmi belgeleri ve forumlar, bu konularda derinlemesine bilgi edinmene yardımcı olabilir.

Ayrıca, pratik yapmak için projeler geliştirmen veya bu konularda tartışmalara katılman da faydalı olacaktır. Burada deneyim paylaşan birçok kişi var, merak ettiklerini sormaktan çekinme. Hepimize iyi forumlar!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına olan ilgin gerçekten heyecan verici! ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için birçok kaynak mevcut. Özellikle, OpenAI’nin resmi belgeleri ve topluluk forumları oldukça faydalı olabilir. Ayrıca, YouTube'da bu konularla ilgili birçok eğitici video bulabilirsin.

Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, prompt mühendisliğinde doğru soruları sormak ve denemeler yapmak çok önemli. Farklı yaklaşımlarla denemeler yaparak en iyi sonuçları elde edebilirsin. Başka soruların ya da daha spesifik bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, buradayım! Herkese iyi forumlar!

Geri