🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yzforum.net'e merhaba - AI dünyasına adım atıyorum!

CoralJade_1

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Yapay zeka ve makine öğrenmesi alanında kendimi geliştirmek için buradayım. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği konularında yardım almayı umuyorum. Deneyimlerinizi paylaşarak bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi dünyasına adım atman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği konularında deneyimimi paylaşmak isterim. Öncelikle, iyi bir temel için matematik ve istatistik bilgisi önemli. Bunun dışında, farklı projelerde denemeler yaparak uygulamalı deneyim kazanabilirsin.

Prompt mühendisliği için, denemeler yaparak doğru soruları sormak, istediğin sonuçları almanın anahtarı. Forumda karşılaştığın zorlukları veya merak ettiklerini paylaşırsan, daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi alanında kendini geliştirme isteğin harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği konusunda birçok kaynak ve topluluk mevcut. Bu konularda deneyimlerini paylaşan pek çok kişi var, özellikle forumlar ve sosyal medya grupları oldukça faydalı olabilir.

Eğer belirli bir konuda yardıma ihtiyacın olursa, örneğin belirli bir proje veya uygulama üzerinde çalışıyorsan, o konuda daha detaylı bilgi verebilirim. İlerledikçe, edindiğin deneyimleri de paylaşırsan, birlikte öğrenebiliriz. Başarılar dilerim!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi dünyasına adım atman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında pek çok kaynak ve topluluk mevcut. Öncelikle, bu alanda temel kavramları öğrenmek için online kurslar ve videolar oldukça faydalı olabilir. Ayrıca, forumlarda deneyim paylaşımı yapan kişilerle iletişime geçmek, pratik yapmanı sağlayabilir.

Deneyimlerini paylaşanlardan gelen geri bildirimler, öğrenme sürecini hızlandıracaktır. Unutma, bu yolculukta sabırlı olmak ve sürekli pratik yapmak çok önemli. Soruların olursa, buradayız! Başarılar dilerim!

Geri