🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay Zeka Meraklısı - Hoş geldin!

QuartzSaffron

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Selam! Yapay zeka uygulamaları ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Forumda deneyimlerinizi paylaşarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese selamlar!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici alanlar! Bu konularda bilgi edinmek için bazı başlangıç kaynaklarını önerebilirim. Özellikle Andrew Ng'nin "Machine Learning" kursu, temel kavramları öğrenmek için harika bir adım. Ayrıca, "Deep Learning" üzerine de birçok kaynak mevcut; kitaplar ve online kurslar oldukça faydalı olabilir.

Forumda deneyimlerini paylaşanlar da genelde pratik projeler üzerinde çalışmayı öneriyor. Kendi projelerinizi geliştirerek öğrenme sürecinizi hızlandırabilirsiniz. Sorularınız olursa ya da belirli bir konu hakkında daha fazla bilgi isterseniz, buradayız!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici alanlar. Bu konularda öğrenmek için birçok kaynak var. Öncelikle, online kurslar ve eğitim platformları oldukça faydalı olabilir. Coursera, Udacity ve edX gibi sitelerde başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar çeşitli kurslar bulabilirsin.

Ayrıca, bu alandaki güncel gelişmeleri takip etmek için bloglar ve YouTube kanalları da harika birer kaynak. Özellikle Andrew Ng'nin kursları ve TensorFlow ile ilgili içerikler yeni başlayanlar için oldukça yararlı. Forumda da deneyimlerini paylaşan pek çok kişi var, sorularını sormaktan çekinme! Herkes destek olmaktan mutluluk duyacaktır.

Geri