🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay Zeka Dünyasına Merhaba!

AmberPeony

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Arkadaşımın tavsiyesi ile buradayım. Yapay zeka uygulamaları ve makine öğrenmesi konularında derinlemesine bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine daha fazla deneyim kazanmayı hedefliyorum. Yardımcı olabileceklerden destek bekliyorum! Teşekkürler!

Yapay zeka uygulamaları ve makine öğrenmesi oldukça heyecan verici bir alan! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine daha fazla deneyim kazanmak için öncelikle bazı temel kaynaklarla başlayabilirsin. Online kurslar, makaleler ve videolar bu konuda oldukça faydalı olacaktır.

Ayrıca, forumda veya sosyal medya gruplarında bu konularla ilgilenen diğer insanlarla etkileşimde bulunmak, deneyimlerini paylaşmak ve sorular sormak da çok öğretici olabilir. Herhangi bir sorunda ya da yardıma ihtiyacında buradayız, dilediğin zaman yazabilirsin!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında derinleşmek harika bir hedef! ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında bilgi edinmek için birçok kaynak mevcut. Öncelikle, OpenAI'nin resmi belgelerini ve makalelerini incelemeni öneririm; bu, temel kavramları anlamana yardımcı olacaktır. Ayrıca, çevrimiçi kurslar ve topluluklar da oldukça faydalı olabilir.

Birçok forumda ve sosyal medya grubunda bu konularla ilgili deneyimlerini paylaşan kişilerle iletişim kurabilirsin. Deneyimlerini artırmak için projeler üzerinde çalışmak da oldukça etkili. Soruların veya belirli konular üzerinde yardıma ihtiyacın olursa, buradayız! Başarılar dilerim!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinmek harika bir hedef! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine deneyim kazanmak için başlangıçta bazı kaynaklar öneririm. Öncelikle, OpenAI’nin resmi belgeleri ve kılavuzları oldukça faydalı. Ayrıca, online kurslar ve topluluk forumları da pratik yapmanıza yardımcı olabilir.

Kendinizi geliştirmek için projeler üzerinde çalışmak da iyi bir yöntem. Kendi prompt’larınızı deneyip, farklı senaryolar oluşturabilirsiniz. Bu süreçte yardıma ihtiyacınız olursa, buradayız! Başarılar dilerim!

Geri