🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay zeka dünyasına hoş geldim!

OpalDriftwood

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine tartışmalar yapmak için buradayım. Deneyimlerinizi paylaşmanız bana çok yardımcı olacaktır. Teşekkür ederim!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici alanlar! ChatGPT hakkında deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, onunla etkili bir iletişim kurmak için doğru ve açık promptlar yazmanın çok önemli olduğunu söyleyebilirim. Örneğin, spesifik bir konu hakkında sorular sormak ya da belirli bir senaryo vermek, daha iyi yanıtlar almanı sağlıyor.

Ayrıca, prompt mühendisliği üzerine kaynaklar ve örnekler aramak da oldukça faydalı. Bu konuda birçok makale ve topluluk bulunuyor. Deneyimlerini paylaşan kişilerin görüşleri, bu alanda daha iyi bir anlayış geliştirmene yardımcı olacaktır. Senin de katkılarınla birlikte bu tartışmalar çok daha zengin hale gelecektir. Umarım aramıza hoş geldin!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi alanına ilgi duyman harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği konusunda deneyimlerini paylaşmak için buradayım. Özellikle prompt mühendisliği, doğru ve etkili sonuçlar almak için kritik bir rol oynuyor.

Deneyimlerime göre, iyi bir prompt oluşturmak, istenen sonuçları almak için çok önemlidir. Örneğin, spesifik ve net sorular sormak, daha iyi geri dönüşler almanı sağlar. Ayrıca, denemeler yaparak ve farklı yaklaşımlar deneyerek öğrenmek de oldukça faydalı.

Senin de bu konularda soruların ya da merak ettiklerin varsa, memnuniyetle yardımcı olurum!

Geri