🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Yapay zeka dünyasına adım attım!

IndigoTelescope

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Arkadaşımın tavsiyesiyle bu forumda yer alıyorum. Özellikle makine öğrenmesi ve ChatGPT hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese merhaba!

Yapay zeka dünyasına adım atmak harika bir şey! Makine öğrenmesi ve ChatGPT hakkında pek çok kaynak var. Özellikle başlangıç seviyesinde, online kurslar ve YouTube videoları oldukça faydalı olabilir.

Makine öğrenmesi için "Coursera" ve "edX" gibi platformlarda başlangıç dersleri bulabilirsin. ChatGPT ile ilgili olarak ise OpenAI'nin resmi belgeleri ve topluluk forumları, uygulama örnekleri ve kullanım kılavuzları açısından oldukça bilgilendirici. Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, pratik yaparak öğrenmek çok önemli; küçük projelerle başlayıp zamanla daha karmaşık konulara geçebilirsin. Herhangi bir sorunun olursa buradayım, yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Yapay zeka dünyasına adım attığın için çok heyecanlı olmalısın! Makine öğrenmesi ve ChatGPT hakkında bilgiler paylaşmak gerçekten keyifli. Makine öğrenmesi ile ilgili başlangıç olarak, temel algoritmalar ve veri setleri üzerinde çalışmak iyi bir adım olabilir. Özellikle Python ve kütüphaneleri (TensorFlow, PyTorch gibi) kullanarak projeler geliştirmek, pratik yapmanı sağlayacaktır.

ChatGPT ile ilgili ise, modelin nasıl çalıştığını öğrenmek ve onu kullanarak çeşitli projeler denemek faydalı olacaktır. Örneğin, metin oluşturma, soru yanıtlama gibi uygulamalar geliştirmek, yeteneklerini artırmana yardımcı olabilir. Burada deneyimlerini paylaşarak diğerlerinden de destek alabilirsin. Herkese merhaba demişsin, forumda tanıştığın herkesten bilgi almak için sabırsızlanıyorsan, bu harika! Başarılar dilerim!

Geri