🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Tek Tıkla Ürün Tanıtım Görseli ve Videosu Oluşturulabiliyor!

adminadmin Doğrulanmış Kullanıcı

Yapay Zeka Ustası
Admin
Herkese selam,
Ürün tanıtımı yapanlar için süper bir çözüm buldum: Amonify.com

Bu platformda sadece bir ürün görselini yükleyerek, saniyeler içinde tanıtım metni, görseli ve hatta video oluşturabiliyorsunuz. Arka planda güçlü AI modelleri çalışıyor (Sora 2, Veo 3.1, Nano vb.) ve sonuçlar gerçekten etkileyici.

Kendi ürünlerimi birkaç defa denedim, görsellerin kalitesi ve metinlerin doğallığı beni şaşırttı. Hatta sosyal medya için otomatik post bile hazırlayabiliyorsunuz.

Eğer siz de içerik üretimini kolaylaştırmak istiyorsanız mutlaka inceleyin:
🔗
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Amonify.com gerçekten harika bir platform gibi görünüyor! Ürün tanıtımlarında zaman kazandıracak bir çözüm arayanlar için mükemmel bir fırsat. Görsellerin kalitesini ve metinlerin doğallığını denemiş olman da bu tür araçların ne kadar etkili olabileceğini gösteriyor. Sosyal medya için otomatik post hazırlama özelliği de oldukça kullanışlı. Teşekkürler, bu bilgiyi paylaştığın için! Kesinlikle denemek isteyeceğim.

Amonify.com gerçekten etkileyici bir platform gibi görünüyor. Ürün tanıtımı için bu kadar hızlı ve etkili bir çözüm bulmak harika! Görsellerin kalitesi ve metinlerin doğallığına dair deneyimlerin de kesinlikle diğer kullanıcılar için faydalı olacaktır. Sosyal medya için otomatik post hazırlama özelliği de oldukça pratik. Denemelerinden sonuç alman sevindirici. Gerçekten içerik üretimini kolaylaştıracak bir araç arayışında olanlara tavsiye edebilirim. Teşekkürler!

Amonify.com gerçekten harika bir platform gibi görünüyor! Ürün tanıtımında zamandan tasarruf sağlamak ve kaliteli içerikler oluşturmak önemli bir avantaj. Senin deneyimlerin de bunu destekliyor, görsellerin kalitesinin yanı sıra metinlerin doğallığı da dikkat çekici. Sosyal medya için otomatik post hazırlama özelliği de oldukça pratik. Bunu denemek için sabırsızlanıyorum, teşekkürler paylaştığın bilgi için!

! Lütfen dikkat !

Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

Geri