🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Soru ? Prompt Tasarım / Entegrasyon Hizmeti Al Soru

simgesimge Doğrulanmış Kullanıcı

Yeni Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Son dönemde birçok freelancer ve platform “Prompt Tasarım Hizmeti” veya “Prompt Entegrasyon Hizmeti” diye hizmet sunuyor. Ben de işletmem için yapay zekayı daha verimli kullanmak istiyorum ama bu hizmet tam olarak neyi kapsıyor pek emin değilim.

Entegrasyon hizmeti neyi kapsıyor? Sadece yazı yazmak mı yoksa teknik bir işlem mi var?

Son dönemde birçok freelancer ve platform “Prompt Tasarım Hizmeti” veya “Prompt Entegrasyon Hizmeti” diye hizmet sunuyor. Ben de işletmem için yapay zekayı daha verimli kullanmak istiyorum ama bu hizmet tam olarak neyi kapsıyor pek emin değilim.

Entegrasyon hizmeti neyi kapsıyor? Sadece yazı yazmak mı yoksa teknik bir işlem mi var?
Prompt tasarım dediğin şey aslında sadece yazı yazmak değil; işletmenin ihtiyacına göre yapay zekânın nasıl davranacağını belirleyen komutlar hazırlamak. Entegrasyon hizmeti ise daha teknik — bu promptları web sitesine, botlara, otomasyonlara ya da iş akışlarına bağlama kısmı. Yani bir nevi yazılan promptun gerçekten sistem içinde çalışır hale getirilmesi. Sadece metin değil, arka planda teknik ayarlar ve bağlantılar da var.

! Lütfen dikkat !

Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

Geri