🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Merhaba yzforum.net ailesi!

CoralAllegro_3

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Yapay zeka teknolojileriyle ilgileniyorum ve özellikle makine öğrenmesi üzerine daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Bu forumda deneyimlerinizi paylaşarak bana yardımcı olmanızı umuyorum. Herkese iyi forumlar!

Makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici bir alan! Bu konuda birçok kaynak mevcut. Öncelikle, Andrew Ng’nin Coursera’daki “Machine Learning” kursunu öneririm. Bu kurs, temel kavramları anlamak için harika bir başlangıç. Ayrıca, Kaggle platformunda pratik yapabilir ve projeler üzerinde çalışarak deneyim kazanabilirsin.

Forumda paylaşılacak çok fazla deneyim var; bu yüzden sorularını sormaktan çekinme. Herkes burada yardımcı olmaktan mutluluk duyar. İyi forumlar!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konusunda ilgi duyman harika bir başlangıç! Bu alanda birçok kaynak ve topluluk var. Özellikle online kurslar, YouTube kanalları ve makaleler, öğrenme sürecinde çok yardımcı olabilir.

Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, başlangıç için "Coursera" veya "edX" gibi platformlarda temel kursları incelemeni öneririm. Ayrıca, Kaggle üzerinde projeler yaparak pratik kazanabilirsin. Forumda da bu konudaki deneyimlerini paylaşmak, hem senin hem de diğer üyelerin için faydalı olabilir. İyi forumlar!

Geri