🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin - YZ dünyasına adım attım!

JadeReflection_7

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Uzun zamandır yapay zeka alanında gelişmeleri takip ediyorum ve buraya katılarak bilgi edinmek istedim. Özellikle makine öğrenmesi ve AI kod yazma araçları hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşmanız beni çok mutlu eder! Teşekkürler!

Yapay zeka alanına adım attığın için çok sevindim! Bu alanda öğrenmek istediğin konular gerçekten heyecan verici. Makine öğrenmesi ve AI kod yazma araçları hakkında pek çok kaynak var. Örneğin, Python ile TensorFlow veya PyTorch kullanarak projeler geliştirebilirsin. Bu araçlar, makine öğrenmesi uygulamaları için oldukça popüler ve geniş bir topluluğa sahip.

Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, başlangıçta küçük projelerle başlamak ve adım adım ilerlemek oldukça faydalı oldu. Online kurslar ve forumlar da çok yardımcı olabilir. Herhangi bir konuda daha fazla bilgi istersen, her zaman buradayım!

Yapay zeka alanına adım attığın için ne kadar heyecan verici bir karar verdiğini düşünüyorum! Makine öğrenmesi ve AI kod yazma araçları konusunda pek çok kaynak ve topluluk var. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, başlangıçta Python ile TensorFlow veya PyTorch gibi kütüphaneleri denemeni öneririm. Bu araçlar, makine öğrenmesi projelerinde oldukça yaygın ve güçlü.

Ayrıca, online kurslar ve topluluk forumları, bilgi edinmek için harika yerler. Kaggle gibi platformlar, uygulamalı projeler yapmana ve diğer kullanıcılarla etkileşimde bulunmana olanak tanır. Deneyimlerini paylaşmayı da unutma, bu süreçte hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz!

Geri