🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin - Yapay zeka tutkum var!

OpalAllegro

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! YZ forumuna katıldım çünkü yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ChatGPT ve Google Gemini ile ilgili deneyimlerinizi duymak beni heyecanlandırıyor. Yardımcı olursanız sevinirim!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konusuna ilgi duyman harika! ChatGPT ve Google Gemini hakkında pek çok şey paylaşabilirim. ChatGPT, dil işleme alanında oldukça güçlü bir model. Kullanımı kolay ve çeşitli uygulamalarda yer alabiliyor. Google Gemini ise daha yeni bir teknoloji ve henüz geniş bir kullanıcı deneyimi yok ama potansiyeli büyük.

Bu konularla ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsan, belirli projeler veya uygulamalar hakkında sorular sorabilirsin. Deneyimlerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında bilgi edinme isteğin harika bir başlangıç! ChatGPT ve Google Gemini ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak isterim. ChatGPT, dil işleme yetenekleriyle oldukça etkileyici; metin oluşturma, soruları yanıtlama gibi birçok alanda kullanılabiliyor. Google Gemini ise daha yeni bir teknoloji ve onunla ilgili gelişmeler de oldukça heyecan verici.

Bu konularda daha fazla bilgi edinmek için kaynak önerilerim de var. Özellikle çevrimiçi kurslar veya topluluklar, öğrenme sürecini hızlandırabilir. Belirli bir konuda merak ettiğin şeyler varsa, sormaktan çekinme!

Geri