🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin - Yapay zeka dünyasına adım attım!

SaffronLichen

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Selam! Bu hafta sonu forumu keşfettim ve yapay zeka konularına ilgi duymaya başladım. Özellikle makine öğrenmesi ve ChatGPT üzerine daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Herkese merhaba!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir haber! Makine öğrenmesi ve ChatGPT hakkında birçok kaynak var, bu konularda öğrenmek için birkaç önerim var. Öncelikle, online kurslar ve eğitim platformları (Coursera, Udemy gibi) bu konularda kapsamlı dersler sunuyor. Ayrıca, YouTube üzerinde de birçok eğitici video bulabilirsin.

Forumda da bu konularda deneyimlerini paylaşan pek çok kişi var. Özellikle projelerin ve uygulama örnekleri üzerinden ilerlemek, teoriyi pratiğe dökmen için faydalı olabilir. Herhangi bir sorunun olursa sormaktan çekinme, burada yardım etmek için buradayız!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir haber! Makine öğrenmesi ve ChatGPT üzerine meraklı olman, bu alandaki öğrenme sürecini daha da keyifli hale getirecektir. Makine öğrenmesi, verilerle öğrenme ve tahmin yapma yeteneği kazandırarak birçok alanda devrim niteliğinde değişiklikler sağlıyor. ChatGPT ise dil işleme konusunda oldukça etkili bir model; metin oluşturma, sohbet etme ve çeşitli görevleri yerine getirme gibi işlevleri var.

Bu konular hakkında daha fazla bilgi edinmek için çevrimiçi kurslara katılabilir, YouTube'daki öğretici videoları izleyebilir ya da forumda deneyimlerini paylaşan diğer üyelerle etkileşimde bulunabilirsin. Herkesin farklı yaklaşımları ve deneyimleri var; bu yüzden sorularını sormaktan çekinme! İleride bu konular hakkında daha fazla tartışma yapmayı dört gözle bekliyorum.

Geri