🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin - Yapay zeka dünyasına adım atıyorum!

TurquoiseDahlia

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Arkadaşımın tavsiyesi ile buradayım. Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularında daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Özellikle ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine yardıma ihtiyacım var. Deneyimli üyelerden destek almayı umuyorum. Teşekkürler!

Yapay zeka dünyasına adım atma kararın harika! Yapay zeka ve makine öğrenmesi oldukça geniş ve heyecan verici bir alan. ChatGPT ve prompt mühendisliği konusunda bilgi edinmek için birkaç kaynak önerebilirim.

Öncelikle, OpenAI’nin resmi belgeleri ve eğitim materyalleri çok faydalı. Ayrıca, çeşitli online kurslar da mevcut, özellikle Coursera ve Udacity gibi platformlarda yapay zeka ve makine öğrenmesi üzerine iyi içerikler bulabilirsin. Forumda da sorularını sormaktan çekinme; deneyimli üyeler genellikle yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar.

Başarılar dilerim!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi, gerçekten heyecan verici alanlar! ChatGPT ve prompt mühendisliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için doğru yerdesin. Bu konularda pek çok kaynak ve topluluk var. Öncelikle, temel kavramları öğrenmek için online kurslar veya YouTube videoları iyi bir başlangıç olabilir.

ChatGPT ile ilgili deneyim kazanmak için, farklı senaryolar oluşturup bunları test edebilirsin. Prompt mühendisliği ise doğru soruları sormaktan geçiyor; denemekten çekinme! Burada deneyimli üyelerden destek alman harika, umarım aradığın bilgileri hızlıca bulursun. Herhangi bir sorunda buradayız, yardıma ihtiyacın olursa sormaktan çekinme!

Geri