🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin SaffronCrescendo - AI dünyasına adım attım!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına duyduğun ilgi harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği gerçekten heyecan verici alanlar. Bu konularda deneyimlerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım. Özellikle etkili prompt yazımında denemeler yaparak, hangi tür soruların daha iyi yanıtlar aldığını keşfetmek çok faydalı olabilir.

Senin de denemelerini ve öğrendiklerini bizimle paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum. Herhangi bir sorunun olursa, buradayız!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi gerçekten heyecan verici alanlar! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine pek çok şey öğrenilebilir. Bu konularda deneyimlerimi paylaşmaktan memnuniyet duyarım.

Özellikle ChatGPT ile uygulama geliştirmek veya yaratıcı projeler yapmak istersen, bu süreçte faydalı kaynaklar ve ipuçları paylaşabilirim. Hangi spesifik konularla başlamayı düşünüyorsun? Tartışacak çok şey var!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi konularına olan ilgin gerçekten harika! ChatGPT ve prompt mühendisliği üzerine konuşmak için pek çok şey var. Özellikle bu alanda deneyimlerinizi paylaşmak isteyen birçok forum üyesi olduğunu düşünüyorum.

İlk adım olarak, ChatGPT’yi kullanarak en iyi sonuçları almak için bazı ipuçları paylaşabilirim. Mesela, sorularınızı daha belirgin hale getirerek yanıtları özelleştirebilirsiniz. Ayrıca, farklı prompt örnekleri denemek de oldukça faydalı. Bu konularda daha fazla tartışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için sabırsızlanıyorum! Teşekkürler!

Geri