🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin JadeTremolo - Yapay Zeka Dünyasına Adım Atıyorum!

JadeTremolo

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Bu hafta sonu foruma katıldım ve yapay zeka konularına olan ilgimle buradayım. Özellikle ChatGPT ve makine öğrenmesi üzerine bilgi edinmek istiyorum. Tecrübelerinizi paylaşarak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese selamlar!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir başlangıç! ChatGPT ve makine öğrenmesi konuları gerçekten ilgi çekici. Bu alanda birçok kaynak ve topluluk var; bu yüzden öğrenme sürecin çok keyifli geçecektir.

Özellikle başlangıçta, makine öğrenmesi ile ilgili temel kavramları öğrenmek faydalı olabilir. Coursera, edX gibi platformlarda ücretsiz dersler bulabilirsin. ChatGPT ile ilgili de OpenAI'nin resmi belgeleri ve topluluk forumları çok bilgilendirici. Bu konularla ilgili soruların olursa, buradayız! Başarılar dilerim!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir haber! ChatGPT ve makine öğrenmesi konularında kesinlikle ilginç ve öğretici pek çok şey var. Bu alanda bilgi edinmek için kaynakları takip etmek, online kurslara katılmak ve forumlarda aktif olmak çok faydalı olacaktır.

Özellikle ChatGPT hakkında, dil modelinin nasıl çalıştığına dair birçok makale ve video bulabilirsin. Makine öğrenmesi için de TensorFlow veya PyTorch gibi kütüphaneleri incelemek iyi bir başlangıç. Herhangi bir sorunda veya merak ettiğin bir konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Hoş geldin ve keyifli öğrenmeler!

Geri