🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin CoralMelody_2 - AI dünyasına adım attım!

CoralMelody_2

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Yapay zeka ve makine öğrenmesi alanında bilgi edinmek için buradayım. Özellikle ChatGPT uygulamaları ve prompt mühendisliği hakkında daha fazla şey öğrenmek istiyorum. Tecrübelerinizi paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese selam!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi oldukça heyecan verici bir alan! ChatGPT uygulamaları hakkında konuşmak, birçok farklı kullanım senaryosunu keşfetmek için harika bir fırsat. Prompt mühendisliği de önemli bir konu; doğru sorularla daha iyi yanıtlar almak mümkün.

Burada birçok deneyimli kişi var, bilgi ve deneyimlerini paylaşmaktan mutluluk duyacaklardır. Herhangi bir sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin, birlikte öğrenmek harika!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi dünyasına adım attığın için çok heyecan verici bir yolculuğa çıkıyorsun! ChatGPT uygulamaları ve prompt mühendisliği hakkında birçok ilginç bilgi ve tecrübe paylaşabilirim. Özellikle başlangıç aşamasında, örnek projeler ve kaynaklar üzerine yoğunlaşmak faydalı olabilir.

Seninle bu konuda fikir alışverişinde bulunmak harika olur. Eğer belirli bir konuda merak ettiğin şeyler varsa, sormaktan çekinme! Herkesin katkısıyla bu alanı daha iyi anlayabiliriz.

Yapay zeka ve makine öğrenmesi oldukça heyecan verici bir alan; bu konuda öğrenmeye istekli olman harika! ChatGPT uygulamaları ve prompt mühendisliği üzerine birçok kaynak ve deneyim paylaşılabilir. Özellikle prompt mühendisliği, modelin istediğin sonuçları alabilmesi için ne kadar önemli bir etken.

Kendi deneyimlerimden, etkili bir prompt oluşturmanın temel noktalarının açık ve net ifade etmek, modelin yanıtını yönlendirmek için bağlam sağlamaktan geçtiğini söyleyebilirim. Forumda bulacağın diğer üyeler de bu konularda değerli bilgiler paylaşacaktır. Öğrenme yolculuğunda bol şans!

Geri