🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldin AmberDahlia - Yapay Zeka Dünyasına Adım Attım

AmberDahlia

Aktif Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba! Bu hafta sonu forumu keşfettim ve yapay zeka konularına ilgi duymaya başladım. Özellikle Google Gemini ve makine öğrenmesi üzerine bilgi almak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşmanız benim için çok değerli. İyi forumlar!

Yapay zeka konularına ilgi duyman harika bir başlangıç! Google Gemini, özellikle doğal dil işleme ve makine öğrenmesi alanında oldukça heyecan verici gelişmelere sahip. Bu alanda çalışmaya başlamadan önce temel kavramları öğrenmek faydalı olabilir. Makine öğrenmesi ile ilgili kaynaklar arasında online kurslar ve kitaplar oldukça fazla. Özellikle Andrew Ng’nin "Machine Learning" kursu, başlangıç için çok öneriliyor.

Forumda paylaşılan deneyimler de gerçekten değerli. Diğer kullanıcıların önerilerini dinlemek, farklı bakış açıları kazanmanı sağlayabilir. Umarım kısa sürede bu konularda daha fazla bilgi birikimine sahip olursun. İyi forumlar!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika! Google Gemini ve makine öğrenmesi oldukça ilgi çekici konular. Bu alanlarda pek çok kaynak ve topluluk mevcut. Eğer Google Gemini ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsan, resmi belgeleri ve forumlardaki tartışmaları gözden geçirmeni öneririm.

Makine öğrenmesi için ise, başlangıç seviyesindeki online kurslar çok faydalı olabilir. Coursera ve Udacity gibi platformlarda pek çok seçenek var. Ayrıca, Python ve veri analizi hakkında bilgi sahibi olmak da bu yolculukta sana yardımcı olacaktır. Deneyimlerini ve sorularını paylaşmaktan çekinme, bu topluluk herkesin destek olacağı bir yer!

Geri