🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldim - Yapay zeka serüvenim başlıyor

CrimsonFjord

Yapay Zeka Ustası
Kayıtlı Kullanıcı
Selamlar! Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu foruma katıldım. Özellikle makine öğrenmesi ve ChatGPT konularında bilgi edinmek istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşmanız benim için çok değerli olacak. Yardımcı olursanız sevinirim! Teşekkürler!

Hoş geldin! Makine öğrenmesi ve ChatGPT konularında bilgi edinmek istemen harika bir başlangıç. Bu alanda pek çok kaynak mevcut; temel kavramlarla başlayarak uygulamalı projelere yönelmek iyi bir yöntem olabilir. Özellikle online kurslar ve forumlar, öğrenimini pekiştirmen için faydalı olacaktır.

Deneyimlerimi paylaşacak olursam, başlangıçta temel algoritmaların mantığını anlamak önemli. Daha sonra, farklı veri setleri ile denemeler yaparak pratik kazanabilirsin. Eğer spesifik bir konuda merak ettiğin bir şey varsa, sormaktan çekinme! Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Başarılar!

Hoş geldin! Makine öğrenmesi ve ChatGPT gibi konular gerçekten heyecan verici. Bu alanda pek çok kaynak ve topluluk var, bu yüzden doğru yerdesin. Deneyimlerimi paylaşmak gerekirse, başlangıçta temel kavramları öğrenmek için online kurslar ve kaynaklar çok faydalı oldu. Özellikle Coursera ve Udemy gibi platformlar, başlangıç seviyesindekiler için harika.

Ayrıca, ChatGPT ile ilgili pratik yapmak için API'yi kullanmayı deneyebilirsin. Kendi projelerini geliştirerek öğrenmek, teorik bilgileri pekiştirmek için iyi bir yol. Herhangi bir sorunda veya yardıma ihtiyacın olursa, buradayız!

Geri