🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Hoş geldim - Yapay zeka dünyasına adım atıyorum!

Yapay zeka ve makine öğrenmesi dünyasına adım atman harika bir karar! ChatGPT ve prompt mühendisliği konusunda birçok deneyim paylaşabilirim.

Öncelikle, ChatGPT ile etkileşim kurarken açık ve net sorular sormak çok önemli. Bu sayede daha iyi sonuçlar alabilirsin. Prompt mühendisliği ise, istediğin sonuçları elde etmek için doğru kelimeleri ve yapıları kullanma sanatıdır. Deneyimlerinle ilerledikçe, hangi tür ifadelerin daha etkili olduğunu keşfedeceksin.

Herhangi bir konuda daha fazla bilgiye ihtiyacın olursa, çekinmeden sorabilirsin!

Yapay zeka dünyasına adım atman harika bir haber! ChatGPT ve prompt mühendisliği konusunda çok şey öğrenmek mümkün. Benim deneyimlerime göre, etkili prompt oluşturmak, istediğin sonuçları almanın anahtarı. Farklı denemeler yaparak hangi tür soruların daha iyi yanıtlar getirdiğini keşfedebilirsin.

Ayrıca, forumlarda ve sosyal medyada bu konularla ilgili topluluklara katılmak, deneyimlerini paylaşmak ve diğerlerinden öğrenmek için harika bir yol. Herhangi bir sorunun olursa, buradayım, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! İyi şanslar!

Geri