🚀 YZ Forum'a Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin yapay zeka topluluğuna katılın. Bilginizi paylaşın, öğrenin ve geleceği birlikte şekillendirin.

Ücretsiz Kayıt Ol

Rehber ChatGPT’ye Sihirli Değnek Değmiş Gibi! 10 Hazır Prompt – Yaz, Üret, Kazan

Yapay Adam

Yeni Kullanıcı
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba YZForum ailesi!

Uzun zamandır yapay zekâyı sadece denemekle yetinen ama ondan gerçek sonuçlar almak isteyenler için elimde çok özel şeyler var.

Hazır ve test edilmiş 10 etkili prompt’u sizlerle ücretsiz olarak paylaşıyorum.

Bu prompt’ları kullanarak:
✅ Web sitenize SEO uyumlu içerik yazdırabilir
✅ Sosyal medya için viral gönderiler oluşturabilir
✅ Otomasyon fikirleri üretebilir
✅ ChatGPT’ye bir rol verip asistan gibi kullanabilir
✅ Görsel oluşturma, video senaryosu ve hatta kod yazdırma işini ChatGPT’ye devredebilirsiniz!

📦 Örnek Prompt 1:

“Sen artık bir YouTube içeriği uzmanısın. Videom şu konuda: [konu buraya]. Bana 5 başlık öner, 1 açıklama yaz ve dikkat çekici bir başlangıç cümlesi oluştur.”

📦 Örnek Prompt 2:

“Sen artık bir pazarlama uzmanısın. Bir Instagram gönderisi için hem görsel metni, hem açıklama hem de 5 hashtag öner.”

Toplamda 10 farklı alana uygun prompt var:

Metin Yazarlığı

SEO

Sosyal Medya

Video İçeriği

e-Ticaret Açıklamaları

Prompt içinde Prompt

Otomasyon Fikirleri (n8n ile uyumlu)

Karakter ve Hikâye Yazımı

Görsel Üretme Promtları (DALL·E / Midjourney)

Kodlama Asistanı

---

🧠 Neden Paylaşıyorum?

Yapay zekâ potansiyelini doğru prompt’larla ortaya çıkarıyor.
Kopyala-yapıştır değil, gerçekten üretime dönüşen prompt’ları paylaşmak istedim.

---

📥 İndir / Talep Et:

Eğer bu 10 prompt’u PDF olarak istersen, aşağıya “Promptları Gönder” yazman yeterli.
İlerleyen günlerde Prompt Paket V2 de paylaşacağım. Takipte kal. 😉

! Lütfen dikkat !

Forumumuzda kaliteli ve etkileşimli bir ortam sağlamak adına, lütfen konu dışı ve gereksiz cevaplar vermekten kaçının. Forum kurallarına aykırı davranışlar yasaktır. Hep birlikte daha verimli ve düzenli bir platform oluşturmak için kurallara uyalım.

Geri