- Konu Yazar

İçerik üretmek için saatlerce düşünmeye son!
ChatGPT 4o sayesinde sadece 1 saatte blog yazısı, tweet, başlık, açıklama ya da video fikri gibi 10'dan fazla içerik üretmek artık mümkün. Bu rehberde, içerik üretim sürecini nasıl hızlandırabileceğinizi ve doğrudan kopyalayıp kullanabileceğiniz İngilizce promptları paylaşıyorum. Türkçe açıklamalar da her promptun altında yer alıyor.

ChatGPT 4o'nun görsel okuma, daha hızlı yazma ve gelişmiş anlama kabiliyeti sayesinde içerik üretim süreci inanılmaz hızlandı. Bu modeli doğru şekilde yönlendirirseniz 1 saatte bir haftalık içerik planınızı çıkarabilirsiniz.
İster bir sosyal medya yöneticisi olun, ister blog yazarı ya da girişimci... Aşağıdaki promptlar sayesinde kısa sürede yaratıcı içerikler elde edebilirsiniz.
---

Kod:
Give me 10 unique blog post ideas for a personal finance blog targeting young adults.

Kod:
Write a Twitter thread (7 tweets) about how to stay productive while working from home. Use a witty and relatable tone.

Kod:
Generate 5 YouTube video titles and short descriptions for a tech channel covering AI tools.

Kod:
Write a catchy and friendly caption for a 30-second Instagram Reels about daily productivity hacks.

Kod:
Suggest 5 different headlines for an article about “digital minimalism” that would perform well on Google.

Kod:
Write a professional LinkedIn post (100 words) sharing a lesson learned from using AI in content marketing.

Kod:
Write a short FAQ with 3 questions and answers about using ChatGPT for business automation.

Kod:
Create 3 unique Instagram bios for a personal brand coach, each with a distinct tone.
---

ChatGPT 4o, sadece bir sohbet robotu değil; aynı zamanda bir fikir üretim makinesi. Yukarıdaki promptları kullanarak içerik üretim sürecinizi 10 kat hızlandırabilirsiniz. Her bir prompt gerçek bir içerik üretimi senaryosuna dayanıyor.
Dilerseniz bu başlığı yorumlarda genişletip, kendi kullandığınız promptları da paylaşabilirsiniz. Faydalı olduysa beğenip sabitlemeyi unutmayın

Kaynak:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.